Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.02.2019

Чарівна сила трибулуса


Трибулус - принцип дії і ефективність


Великі фізичні навантаження, необхідні людині, щоб стати атлетом, будуть корисні йому лише у тому випадку, коли, говорячи мовою космонавтів, усі системи організму працюють нормально. Скажімо, ви хочете прибрати живіт, збільшити результат в жимі, в присіданні, додати м'язову масу і при цьому не зашкодити здоров'ю.

Говорячи образно, потрібний міцний базис для створення здорового тіла. Трибулус допомагає вирішити це завдання, підвищуючи рівень тестостерону, при цьому, не бувши гормоном. Тобто не чинячи побічних негативних дій, він стимулює синтез білку, затримуючи необхідні для цього іони калію, сірки, фосфору; посилює фіксацію кальцію в кістках, одночасно збільшуючи м'язову масу тіла - те, заради чого, власне, люди і приходять в тренажерний зал.

Трибулус для спортсменів
 

Трибулус для спортсменів

  • Підвищує рівень тестостерону. Рослинні стероїдні сапоніни стимулюють лютеїнізуючий гормон, а він стимулює вироблення тестостерону в організмі. Цей гормон потрібний для м'язового тонусу, витривалості і сили. Важливо знати, що сапоніни діють тільки за умови силових тренувань.
  • Збільшує набір маси і зростання сили. Високий тестостерон запускає вироблення оксиду азоту. Він розширює судини, чому м'язи отримують більше кисню і поживних речовин. Це дозволяє їм працювати довше і ефективніше.
  • Покращує якість тренування.
  • Нормалізує цикл приймання прогормонів.

Трибулус - принцип дії і ефективність

Трибулус не є гормональним препаратом, оскільки не містить гормонів. Його основний ефект - збільшення вироблення власного тестостерону шляхом стимулювання діяльності гіпофіза. Таким чином, ви не вводите у свій організм тестостерон ззовні, а спонукаєте своє тіло виробляти більше свого гормону.

За допомогою його ми можемо добитися майже такого ж ефекту, як від анаболічних стероїдів (збільшення рівня тестостерону в організмі), тільки без яких-небудь побічних наслідків.

Таким чином, при застосуванні трибулуса ви можете спостерігати ефекти 2-х типів:
  • Анаболічні - збільшення сили і об'єму м'язів і зменшення часу на відновлення після тренувань;
  • Андрогінні - підвищення лібідо і потенції, посилення ерекції.

Рекомендації по застосуванню добавок

Харчові добавки рекомендується приймати циклами, тобто призупиняти регулярний прийняття після певного періоду. Загальні рекомендації: приймати Трибулус 1 капсулі 3 рази в день (під час їди або відразу після неї) впродовж місяця (4 тижні) і робити перерву на 2-4 тижні.

Середня добова доза - приблизно 750 мг в день.

Трибулус можна приймати учасникам змагань, оскільки ця добавка не зарахована до допінгів. Придбати за найкращою ціною трибулус можна в інтернет-магазині Fitnutrition.

Схожі матеріали:
👁 753
Категорія: Прес-реліз
Теги: Тренування, добавки, трибулус, тестостерон, Спорт, гормони




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ