Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.08.2022

CopterPack Gen 2 - ранцевий електричний вертоліт з системою автопілота, що самовирівнюється


Пілот може легко маневрувати в повітрі, нахиляючись уперед, назад та убік


CopterPack Gen 2 - ранцевий електричний вертоліт з системою автопілота

Від літаючих автомобілів до eVTOL – це майбутнє мобільності. Ще один учасник заявив про себе через концептуальний CopterPack, електричний ранцевий вертоліт з автопілотом, що самовирівнюється.

Слово «концептуальний» можна використовувати для опису ранцевого вертольота, оскільки команда розробників продукту зараз перебуває на стадії розробки транспортного засобу.

CopterPack має легкий планер, виготовлений із сот з вуглецевого волокна і має світлодіодні ліхтарі, що випромінюють яскраво-білі промені. Австралійська компанія вважає, що унікальною особливістю електричного ранцевого вертольота є те, що, як пілот одягне його, він відчує, що його тіло стає частиною планера, функціонуючи як єдине ціле.

CopterPack повідомляє, що тест дозволив команді розробників оцінити динаміку польоту та стабілізацію літального апарату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Delorean створила божевільний концепт Omega 2040

CopterPack може мати два ротори, прикріплені до спорядження, яке буде носити пілот. Буде передбачено шолом, щоб запобігти попаданню пилу та гострих предметів у вічі пілота. Ротори також здаються відкритими, що означає відсутність покриттів верхньої чи нижньої частини коліс. Такий стиль може бути непередбаченою небезпекою, але все ще може перебувати на розгляді команди дизайнерів.


CopterPack Gen 2 - ранцевий електричний вертоліт з системою автопілота
 

Електричний ранцевий гелікоптер може живитися від літій-іонних акумуляторів, а його самовирівнюючий автопілот звучить як втілення мрії для тих, хто хотів літати без необхідності управляти.

Пілот може легко маневрувати в повітрі, нахиляючись уперед, назад та убік. Додаткові світлодіодні ліхтарі також включаються, щоб допомогти пілоту орієнтуватися вночі. Також в обох руках пілота є джойстики, які керують напрямком, швидкістю та силою руху пілота та двигунів.

 


Схожі матеріали:
👁 347
Категорія: Технології
Теги: електричний ранцевий вертоліт, вертоліт, електротранспорт, eVTOL




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ