Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.06.2021

Де взяти гроші терміново?


Куди звертатися, коли мова йде про досить велику суму?


Форс-мажор може статися у кожного. І більш ніж в 90% випадків для його вирішення потрібні гроші. Якщо мова йде про випадково розбите вікно, то знайти 5 000 гривень для його заміни не складає труднощів. Але якщо потрібна термінова операція за кордоном, ремонт автомобіля після аварії або подібні невідкладні завдання, то збір потрібної суми грошей - клопітка справа.


Де взяти гроші терміново?
 

Де ж взяти гроші, якщо вони потрібні терміново? І куди звертатися, коли мова йде про досить велику суму?

Є кілька варіантів:

  • Звернутися по допомогу до родичів, друзів, колег, сусідів і т.п. З миру по нитці - і голому не тільки на сорочку вистачить. Спільними зусиллями родичі і близькі знайомі можуть допомогти зібрати потрібну суму. Але на це потрібен час. До того ж, доведеться присвячувати всіх кредиторів в свої проблеми. Та й почуття обов'язку перед багатьма людьми вже точно не додає радості.

  • Оформити позику в МФО. Мікрофінансові організації видають позики населенню протягом 10-30 хвилин, ще й при мінімальних вимогах до документів. Але суми у них обмежені і, як правило, не перевищують 10 000 - 20 000 гривень. Якщо цього недостатньо, то доведеться брати кредити в кількох МФО. Однак відсотки у них на порядок вище банківських. І тому потрібно чимало заробити, аби погасити всі позики.

  • Оформити кредит готівкою в Україні в банку. Як і МФО, банківські установи кредитують населення. Але доступні суми у них на кілька порядків більше, ніж в мікрофінансових організаціях. Наприклад, в Банку Кредит Дніпро можна отримати позику готівкою до 500 000 гривень. Зворотним боком медалі є більш тривала затримка в оформленні. Якщо в МФО позику видають (або відмовляють) протягом півгодини, то рішення кредитних експертів банку доведеться чекати кілька днів, що в умовах терміновості може бути критично.

Який варіант вибрати?

✔️ Звернення до родичів. Незаперечна перевага такого джерела фінансування - безоплатність позики. Звичайно, після вирішення термінових проблем зовсім не зайвим буде не тільки повернути гроші, але ще і віддячити їм. Однак відсотки на борг, як правило, не нараховуються, навіть якщо він погашається через багато місяців. У банку ж або МФО переплачувати потрібно завжди.

✔️ Звернення в МФО. Перевагами даного джерела фінансування є оперативність і простота оформлення позики. Але її може виявитися недостатньо, адже мова йде саме про мікрокредитування. Та й відсотки за використання позики доведеться платити просто космічні: реальна ставка може доходити до 200-500% річних.

✔️ Звернення в банк. Тут перевага теж очевидна: доступ до великих сум. Але можуть бути оголошені більш жорсткі вимоги до документів, ніж в МФО, особливо, якщо мова йде про велику позику. Затримка в кілька днів (поки обробляється заявка) - це мінус. Однак реальна ставка відсотка варіюється в межах від 60 до 200% річних, що явно вигідніше, ніж в мікрофінансової організації.

Вам потрібна велика позика терміново? Кредити готівкою від 3 000 до 500 000 гривень, на термін від 1 до 5 років, при мінімальних вимогах до документів - це доступно в Банку Кредит Дніпро!



Схожі матеріали:
👁 397
Категорія: Прес-реліз
Теги: позика, кредит готівкою, гроші терміново




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ