Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.03.2019

Фольговані кульки - гарна прикраса свята


Вибір кульок на свято: що необхідно враховувати?


Букет повітряних кульок - один з самих впізнаних, незамінних і зворушливих атрибутів будь-якого свята. Сьогодні з них створюють цілі композиції: картини, фотозони, унікальні елементи декору та ін. Великий асортимент латексних і фольгованих кульок, а також аксесуарів і устаткування для їх продажу або застосування ви знайдете в  інтернет-магазині "Феерия" за посиланням vfeeriya.com.ua
 

Фольговані кульки - гарна прикраса свята
 

Види повітряних кульок

Сьогодні виробники кульок пропонують величезний вибір різноманітної продукції на будь-який смак. Завдяки такому великому асортименту можна реалізувати будь-яку ідею по декоруванню приміщення або фотозони до свята.

Розрізняють кульки за наступними параметрами:
  • формі: круглі, фігурні, серця, цифри, а також кулі для моделювання;
  • кольору: усі забарвлення веселки;
  • матеріалу: латексні або фольговані;
  • наповненню: гелієві та наповнені повітрям.
Найпоширенішим класичним варіантом такої кульки вважається куля круглої форми. Дуже популярні кулі для моделювання: з їх допомогою можна створювати цілі представлення, після завершення яких у глядачів залишиться цілий набір різних фігур або предметів з кульок. На романтичні свята найчастіше замовляють кулі у формі сердець і тому подібних тематичних елементів.

Вже пройшов той час, коли кульки накачувалися звичайним повітрям. Правда, так часто робиться і сьогодні, але все-таки краще для цього використати гелій. В цьому випадку куля не опускається вниз, вона увесь час рветься піднятися вгору.

Правильний вибір кульок

У домашніх умовах гелієм наповнити кульки складно, тому що для цього знадобиться спеціальне устаткування. А ось якщо замовити їх, потрібно відразу визначитися, з якого матеріалу вони мають бути виготовлені. Кожен бажає, щоб вони прослужили як можна довше, тому треба вибирати між такими матеріалами:
  • латекс;
  • фольговані кульки;
Кульки з латексу.  Вони відрізняються своїми розмірами і різноманітністю форм, тому є з чого вибирати. Якщо вони круглі, то їх розмір зазвичай визначається в дюймах. Краще всього вибирати не менше 10 дюймів, що дорівнює 25 см Такі розміри чудово підходять для приміщення. Якщо вони використовуватимуться на вулиці, потрібно вибирати більший розмір.

Фольговані кульки відрізняються своєю довговічністю, вони можуть парити в повітрі від тижня до 30 днів, і при цьому не опускаються вниз, якщо наповнені гелієм. Їх виготовляють різної форми, і вони дуже зручні тим, що на них легко нанести різні написи. Це особливо важливо, якщо у такий спосіб потрібно когось привітати.

Повітряні кульки - це універсальний подарунок або сувенір. Він буде доречний до будь-якого святкового приводу незалежно від віку або статі винуватця урочистості. Вони органічно доповнюють обставини, надаючи святкового й урочистого вигляду. Значною їх перевагою є невисока ціна. Тому оригінальна і незвичайна кулька може стати доповненням до будь-якого подарунка, замінити букет або створити з ним цікаву композицію.

Схожі матеріали:
👁 1122
Категорія: Прес-реліз
Теги: кульки, оформлення свят, випускний, фольговані кульки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ