Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.02.2023

Гемблінг продовжує працювати на перемогу: в Cosmolot розповіли про підтримку українського проєкту, який створює ударні дрони для ЗСУ


Компанія Cosmolot почала підтримувати армію, країну та всіх, хто потребував допомоги, практично з перших днів війни


Команда українських ветеранів

Сфера азартних ігор в Україні стрімко змінюється, перетворюючись на потужний сектор економіки, який не лише тримається під час війни, але і робить надзвичайно багато задля наближення перемоги.

В 2020 році розпочався процес легалізації гемблінг-індустрії. Вже наступного року КРАІЛ була видана казино перша ліцензія на спортивні ставки, почали отримувати дозвільні документи онлайн та наземні заклади. Було створено законодавчу базу для функціонування сфери, триває робота над системою оподаткування, реалізацією інструментів для здійснення контролю, впровадженням міжнародного досвіду, інноваційних технологій в роботу.

Та в 2022 році з початком повномасштабної війни в Україні деякі процеси загальмувались. Проте гемблінг зміг проявити себе як надзвичайно патріотичний, згуртований та соціально відповідальний бізнес. Протягом року було зроблено чимало – майже мільярд коштів отримав держбюджет в якості податків та сплат за ліцензію, сотні мільйонів компанії перераховували на спецрахунки для ЗСУ і в благодійні фонди, створювали різноманітні проєкти та протистояли російським гемблінг-операторам. В 2023 боротьба продовжується.

Співробітництво UA Dynamics та Cosmolot

Компанія Cosmolot почала підтримувати армію, країну та всіх, хто потребував допомоги, практично з перших днів війни. А нещодавно було анонсовано рішення про партнерство з українською компанією UA Dynamics, яка працює над створенням унікальних багаторазових ударних дронів Punisher. UA Dynamics вже отримали від оператора один мільйон гривень на виробництво безпілотника, який скоро буде відправлено бійцям батальйону морської піхоти.

Ще два мільйони для створення другого дрону Cosmolot пообіцяли перерахувати в межах новорічного промо. І стали першим комерційним гральним брендом, який співпрацює з українським розробником військового обладнання.

Унікальні дрони для ЗСУ

Безпілотники Punisher є найменшими за розміром та найлегшими за вагою ударними дронами в світі з досить великим радіусом бойового застосування, який сягає 45 кілометрів. Завдяки таким характеристикам дрон ідеально підходить для виконання бойових завдань різного рівня складності та долітає навіть до тилу ворога.

Команда українських ветеранів змогла зробити цей дрон ще й дуже дешевим – в перерахунку на одну виконану місію вартість Punisher також є найнижчою в світі. Завдяки налагодженню виробництва та регулярним поставкам на фронт таких безпілотників можна змінити хід війни, завдавши ворогу непоправної шкоди. Важливо і те, що дрон можна використовувати багато разів, знов і знов виконуючи бойові завдання.

Схожі матеріали:
👁 431
Категорія: Прес-реліз
Теги: Cosmolot, зсу, Безпілотники Punisher, дрони для ЗСУ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ