Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.03.2016

Гребінківська ЗОШ №1: Тиждень суспільно - гуманітарних дисциплін


У рамках тижня відбулися цікаві та різноманітні заходи


Гребінківська ЗОШ №1: Тиждень суспільно - гуманітарних дисциплінЗ 09.03 по 12.03. 2016 року в Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 пройшов тиждень суспільно - гуманітарних дисциплін.

Його метою було розширення читацьких смаків та інтересів учнів, прищеплення шанобливого ставлення до творчості українських письменників та письменників світу, поваги до історії рідного краю.

У рамках тижня відбулися цікаві та різноманітні заходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська ЗОШ №1: Семінар вчителів початкових класів

У середу, 9 березня, учні 5-11 класів разом із учителем англійської мови Кодолою Р.М. мали можливість переглянути документальний фільм « Життя британців», взяти участь у конкурсі на найбільшу кількість прикметників про маму «My mother is the best», учні ж початкових класів переглянули мультфільми, в яких головні герої розмовляли англійською мовою.

У четвер, 10 березня, естафета тижня перейшла до учителів української мови та літератури Кузьменко Л.С. та Тищенко Л.І. Надзвичайно цікавими були заходи з нагоди ювілею І.Я.Франка. Учитель Кузьменко Л.С. підготувала урочисту лінійку, на якій присутніх було ознайомлено з короткою біографією письменника, учні читали вірші славного Каменяра. Учителька провела також вікторину «Життя і творчість І.Франка». Діти оформляли стіннівки за творами талановитого майстра слова. Також учні могли показати свої знання з української мови, розгадуючи кросворди.

Не менш цікавими і змістовними були і заходи, проведені учителем Тищенко Л.І. Учням 10 класу дуже сподобався конкурс на кращого знавця української мови та літератури. Діти працювали у командах, розгадували зашифровані слова, складали загадки для команди суперників, згадували твори, які вивчали у 10 класі на уроках української літератури.
 




Цікавою видалася п’ятниця,11 березня, адже вчитель історії Хворостян О.О. провела для учнів старших класів брейн - ринг «Державотворчий процес у 1917-1921 роках» , а восьмикласники мали можливість взяти участь в історичній грі «Сторінками козацької слави». Учителька також продемонструвала фільм про Симона Петлюру для учнів 10 класу.











Субота, 12 березня, була присвячена зарубіжній літературі. Учитель Таран Л.В. провела для учнів 5 класу літературний турнір за творами Г.К.Андерсена та Ш.Перро, учні 6 класу мали можливість проявити себе у грі «Найрозумніший», для учнів 7 класу була підготовлена гра «Ерудит», а учні 8 класу взяли участь у вікторині «Краса античного мистецтва». Старшокласники мали можливість проявити себе у грі « Літературний калейдоскоп».

Хотілося б відзначити кращих учнів:

     5 кл. – Онопрієнко Н., Кейбал А., Ковтун Д., Дробжева А., Карабут В.

     6 кл. - Гришко В. ,Присяжнюк Д., Красильнюк Р, Рябокінь А.

     7 кл.- Бердега Р., Романченко А, Даценко, Журавець А., Ковтун Д.

     8 кл. – Медвідь А., Гавриленко О., Пулинець Л. ,Цвєткова І.

     10 кл.- Волкова Д., Скрипка Ю., Соломон В., Дойка Д.,Таран А.

     11 кл. –Гуленко В., Парчевська Д., Комар А., Чумакова Н., Резнер Т.

Вітаємо активістів!

 










 
Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Схожі матеріали:
👁 969
Категорія: Шкільний екран
Теги: школа, гуманітарні дисципліни




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ