Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.05.2022

Гуманітарні візити на допомогу людям похилого віку продовжуються


Громада не забуває про підтримку літніх людей і під час війни


Гуманітарні візити на допомогу людям похилого віку

Продовжуються гуманітарні візити на допомогу людям похилого віку у Лубенській громаді. Організовує відвідування громадська організація «Твій Світ» спільно з територіальним центром соціального обслуговування Лубенської міської ради.

Днями волонтери забезпечили доставлення харчових наборів та гігієнічних засобів ще ряду підопічним. Під час відвідувань літнім людям надають також практичні поради за місцем проживання про правила безпеки під час війни.

Гуманітарні візити на допомогу людям похилого віку
 

Так, в переддень Дня матері привітали зі сторічним ювілеєм жительку села Засулля Лубенської громади Запорожець Катерину Григорівну. Цікавим і повчальним виявилося спілкування у святковому колі, розповідь про геноцид українського народу у часи голодоморів, які були влаштовані сталінською владою, про тяжку працю на примусових роботах в Австрії під час нацистської навали, біди повоєнних років і роздуми про теперішню війну з росією. Особливо зараз такі зустрічі дуже унікальні, адже демонструють силу стійкості нашого народу та надихають боротися далі та перемагати!

Гуманітарні візити на допомогу людям похилого віку
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історичний фронт: полтавські телеканали показали відеоспростування російсько-комуністичних міфів про 2 світову

Громада не забуває про підтримку літніх людей і під час війни! Відвідали Катерину Григорівну і інших підопічних спільно з директоркою територіального центру соціального обслуговування Лубенської міської ради депутатом обласної ради Наталією Сухонос та головою ради ветеранів 5 мікрорайону м. Лубни, волонтером Олександром Глашкіним.

Гуманітарні візити на допомогу людям похилого віку
 

Відвідування відбуваються завдяки фінансовій підтримці Всеукраїнська благодійна організація «Турбота про літніх в Україні».
 
Гуманітарні візити на допомогу людям похилого віку


Схожі матеріали:
👁 385
Категорія: Актуально
Теги: Гуманітарні візити, допомога людям похилого віку, Лубни




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ