Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.10.2021

Ілон Маск представив новий структурний акумулятор на 4680 осередків для Tesla


Tesla представила свій новий структурний акумулятор на 4680 осередків під час турне по Gigafactory в Берліні перед початком виробництва Model Y


Ілон Маск представив новий структурний акумулятор на 4680 осередків для Tesla на новому заводі Gigafactory в Берліні

Tesla представила свій новий структурний акумулятор на 4680 осередків під час турне по Gigafactory в Берліні перед початком виробництва Model Y на новому заводі.

Початок виробництва на Gigafactory Berlin має значення не тільки для зростання Tesla в Європі, але також ознаменує запуск важливої нової версії Model Y. Tesla планує побудувати нову Model Y на Gigafactory Berlin на абсолютно новій платформі з його структурним акумулятором.


Ілон Маск представив новий структурний акумулятор на 4680 осередків
 

Натхненний аерокосмічними інноваціями в створенні крил літака в якості паливних баків замість того, щоб будувати паливні баки всередині крил, Tesla вирішила створити акумуляторну батарею, яка діє як конструкція кузова, з'єднуючи передню і задню частини днища.

В даний час Tesla виробляє акумуляторні батареї, об'єднуючи осередки в модулі, які збираються разом, щоб сформувати акумуляторну батарею. Ця акумуляторна батарея встановлюється на платформу транспортного засобу.

Різниця з новою концепцією полягає в тому, що Tesla не використовує модулі, а замість цього будує весь комплект акумуляторних батарей в якості структурної платформи транспортного засобу, при цьому акумуляторні елементи допомагають зміцнити платформу як єдине ціле.


Ілон Маск представив новий акумулятор на 4680 осередків для Tesla
 

Використовуючи свій досвід у виробництві гігантських литих деталей, Tesla може з'єднати велику цільну задню частину і передню частину днища зі структурним акумуляторним блоком. Ця нова конструкція зменшує кількість деталей, загальну масу акумуляторної батареї і, отже, дозволяє Tesla підвищити ефективність і, в кінцевому підсумку, збільшити запас ходу своїх електромобілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Microsoft запустила Windows 11: що в ній нового

Що вражає, так це те, що це відносно проста платформа, що складається всього з трьох частин - акумуляторної батареї і двох великих литих деталей, - відповідає за більшу частину всього транспортного засобу.


Ілон Маск представив новий акумулятор на 4680 осередків для Tesla
 

Під час презентації Tesla заявила, що зможе встановлювати сидіння прямо на них і опускати кузов навколо них, що значно спростить процес складання. Очікується, що всі ці виробничі удосконалення в сукупності значно вплинуть на вартість і ефективність Model Y.

Схожі матеріали:
👁 742
Категорія: Технології
Теги: Ілон Маск, акумуляторна батарея, акумулятор, Tesla




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ