Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.11.2021

Panasonic представив нову акумуляторну батарею 4680, створену для Tesla


Panasonic представила свою нову батарею 4680, створену для Tesla, і планує розпочати виробництво у 2022 році.


Panasonic представила свою нову батарею 4680, створену для Tesla, і планує розпочати виробництво у 2022 році.

Раніше Tesla оприлюднила свій план виробництва власної нової акумуляторної батареї більшого формату з новим хімічним складом. Автовиробник стверджує, що вирішив деякі серйозні проблеми, які заважали галузі виробляти більші циліндричні літій-іонні елементи у новому форматі 4680.


Panasonic представив нову акумуляторну батарею 4680


Нові акумуляторні елементи Tesla 4680 потенційно можуть бути дешевшими, ефективнішими і, отже, забезпечують більший радіус дії або менші акумуляторні блоки. Автовиробнику довелося розробити нові виробничі процеси, щоб створити акумуляторну батарею, і він планує розгорнути їх у великих масштабах на своїх заводах з виробництва акумуляторів у Берліні, Шанхаї та Остіні.

Tesla також співпрацює з постачальниками акумуляторів для розгортання власного виробництва нового елемента 4680. Компанія Panasonic, давній партнер Tesla з виробництва акумуляторів, оголосила про розгортання лінії з виробництва прототипів нової акумуляторної батареї.

Директор Panasonic Юкі Кусумі заявив, що готовий зробити «великі інвестиції» у виробництво нової акумуляторної батареї Tesla, якщо тестове виробництво виявиться успішним, представивши комірку Tesla 4680.

Глава підрозділу батарей Panasonic Кадзуо Таданобу сказав, що ємність нового елемента у п'ять разів більша, ніж у попередніх моделей меншого розміру, що акумулятор був розроблений відповідно до потреб Tesla. Таданобу додав, що Panasonic в даний час прагне розпочати "тестове виробництво" нових 4680 осередків на заводі в Японії в березні 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: U-Boat Worx випустила найшвидший електричний підводний човен для підводних прогулянок

Tesla нещодавно підтвердила, що планує поставити перші автомобілі із новими батареями 4680 наступного року. Виробництво на його власної експериментальної виробничої лінії у Фремонті буде постачати перші елементи для перших автомобілів, але йому швидко знадобляться партнери, такі як Panasonic, та його власні нові виробничі потужності у Берліні та Техасі для підтримки великих обсягів.

Схожі матеріали:
👁 363
Категорія: Технології
Теги: батарея, акумуляторна батарея, Tesla, panasonic, акумулятор




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ