Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.04.2022

Нова батарея ZincGel замінить літій-іонні акумулятори для власників електромобілів


Технологія батарей ZincGel є високоефективною альтернативою дорогим батареям


Нова батарея ZincGel

Стартап Offgrid Energy Labs випустив нову технологію акумуляторів ZincGel для малопотужних транспортних засобів. Цинкгелеві батареї можна легко виробляти у великих масштабах, оскільки сировина широко доступна.

Компанія розробила акумулятор ZincGel на модульній платформі, яку можна модифікувати. До 2023 року компанія планує розпочати комерційний запуск продуктів ZincGel. Він буде націлений на рішення для автопарків, які використовують малопотужні електромобілі, такі як двоколісні та триколісні транспортні засоби.
 
"Технологія батарей ZincGel є високоефективною альтернативою дорогим батареям", - заявили в компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Піщана дюна» Захи Хадід на сонячній енергії височить над пустелею

Offgrid Energy Labs прагне зробити ZincGel комерційно життєздатною та стійкою технологією для додатків із заміни акумуляторів у сегменті малопотужних електричних транспортних засобів. ZincGel батареї можуть бути життєздатною альтернативою звичайним батареям, і вони виготовлені з матеріалів, що переробляються.

Нова батарея ZincGel
 
"Ми хочемо зменшити залежність від літій-іонних акумуляторів і перейти до стійкого зберігання акумуляторів, що обслуговує як стаціонарні, так і спеціальні мобільні програми", - сказав Ріші Шрівастава, співзасновник Offgrid Energy Labs.


Схожі матеріали:
👁 453
Категорія: Технології
Теги: акумуляторний блок, акумулятор, батарея




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ