Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.10.2023

Змінна багатоцільова батарея Reliance забезпечить користувачам безпрецедентну гнучкість як у використанні, так і заряджання


Reliance представляє багатоцільові акумулятори для електромобілів


Reliance представляє багатоцільові акумулятори для електромобілів

Компанія Reliance Industries представила технологію змінних акумуляторів для електромобілів (EV). Батареї можна замінювати на спеціальних станціях або заряджати за допомогою побутових сонячних панелей, що додає новий рівень гнучкості та зручності для користувачів.

Reliance представляє багатоцільові акумулятори для електромобілів, що живлять побутову техніку і просувають відновлювані джерела енергії. Функція заміни скорочує час заряджання та розширює можливості акумуляторної технології.

Амбітне бачення компанії не обмежується електромобілями. Знімні батареї можуть живити побутові прилади через інвертор, що обіцяє зробити відновлювані джерела енергії більш доступними і зручними для середнього домогосподарства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модульний баражувальний боєприпас Vila 1 розвиває крейсерську швидкість 1000 км/год, має боєголовку вагою 75 кг.

Однією з ключових особливостей цієї інноваційної технології є її взаємозамінність. Користувачі можуть обміняти розряджені батареї на спеціальних станціях Reliance на повністю заряджені, усуваючи потребу в тривалих періодах заряджання.

Крім того, домогосподарства із сонячними панелями можуть заряджати батареї будинку, тим самим сприяючи використанню відновлюваних джерел енергії.

Схожі матеріали:
👁 291
Категорія: Технології
Теги: акумулятор, батарея, акумуляторна батарея




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ