Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.04.2022

Nissan спільно з NASA створюють виробництво твердотільних акумуляторів для електромобілів


Nissan раніше оголосив, що хоче припинити всі розробки двигунів внутрішнього згоряння і натомість повністю зосередитися на електромобілях


виробництво твердотільних акумуляторів для електромобілів

Nissan раніше оголосив, що хоче припинити всі розробки двигунів внутрішнього згоряння і натомість повністю зосередитися на електромобілях. Тепер, за допомогою NASA, компанія розробила надзвичайно ефективну акумуляторну батарею для електромобілів, яка має зробити революцію у світі електротранспорту.

Нова повністю твердотільна батарея покликана замінити літій-іонну батарею до 2028 року і буде достатньо стабільною, щоб її можна було використати в кардіостимуляторах. Нова батарея також буде приблизно вдвічі менша за нинішні моделі акумуляторів і повністю заряджатиметься всього за 15 хвилин.

Nissan також представив свій прототип виробничого об'єкта для нових ламінованих повністю твердотільних акумуляторних елементів, які компанія має намір вивести на ринок у 2028 році.
 
«Nissan є лідером у галузі технологій електрифікації завдяки широкому спектру досліджень та розробок, від досліджень матеріалів для батарей на молекулярному рівні до розробки безпечних та високопродуктивних електромобілів. Наші ініціативи навіть включають розвиток міст з використанням електромобілів як акумуляторні батареї», — сказав Куніо. Накагуро, виконавчий віце-президент з досліджень та розробок.

Компанія Nissan розробила довгостроковий план під назвою Nissan Ambition 2030, метою якого є запуск електромобілів з повністю твердотільних батарей, розроблених власними силами, до 2028 фінансового року. Пілотна виробнича лінія на заводі в Йокогамі розпочне роботу до 2024 року, з матеріалами, дизайном та виробничими процесами для виробництва прототипів на лінії, яка буде вивчена на виробничому підприємстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: NASA протестує здатність установки SpinLaunch запускати супутники на орбіту

Кінцева мета полягає в тому, щоб поставити електромобілі на той самий рівень вартості, що й автомобілі з бензиновим двигуном, за рахунок скорочення вартості повністю твердотільних батарей до 75 доларів за кВтг у 2028 році та до 65 доларів за кВтгод надалі. Nissan планує використовувати численні переваги повністю твердотільних акумуляторів у різних сегментах транспортних засобів, що зробить електромобілі більш популярними та конкурентоспроможними.

 


Схожі матеріали:
👁 365
Категорія:
Теги: твердотільна батарея, батарея, акумулятор, Nissan, NASA




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ