Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.08.2021

Tesla шукає робототехніків, які займуться створенням робота Tesla Bot


На сайті Tesla вже можна знайти оголошення про пошук фахівців в галузі робототехніки, мехатроніки і моделювання.


Ілон Маск пообіцяв продемонструвати прототип людиноподібного робота Tesla Bot, який розділить з електромобілями апаратну базу і програмне забезпечення.

Зрозуміло, до розробки виконавчих механізмів робота доведеться підійти з часткою відповідальності, тому вже зараз Маск почав наймати фахівців в області робототехніки.

Конструкція Tesla Bot в його нинішньому вигляді має на увазі наявність сорока виконавчих механізмів, причому більше половини буде зосереджено в руках і кистях.

Tesla шукає робототехніків
 

При зрості 173 см і масі 57 кг робот буде здатний переносити вантажі масою до 20 кг, хоча на витягнутих руках зможе утримувати не більше 4,5 кг. Кінцівки робота, включаючи ступні, повинні володіти функцією зворотного зв'язку по зусиллю, що дозволить довіряти йому досить делікатні операції.

На сайті Tesla вже можна знайти оголошення про пошук фахівців в галузі робототехніки, мехатроніки і моделювання.

Функціональне призначення людиноподібного робота, якого належить розробити фахівцям, Tesla описує досить скупо - він повинен буде виконувати монотонні операції на виробництві. На перших етапах Tesla постарається впровадити роботів на власному виробництві.

Від фахівців з силових приводів Tesla зажадає створення електромагнітних моторів з максимальною щільністю силових характеристик в галузі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці, приготування піци та біг. Чим ще може здивувати двоногий робот Кессі?

Максимальна вантажопідйомність робота повинна скласти 68 кг, а пересуваючись на двох ногах, він буде здатний розвивати швидкість до 8 км / год.

При цьому Ілон Маск підкреслив під час презентації Tesla Bot, що створюваний робот повинен виявитися слабше і повільніше людини, щоб в разі будь-яких зловмисних дій зі свого боку не представляти реальної загрози для життя людей.

Схожі матеріали:
👁 416
Категорія: Технології
Теги: Ілон Маск, Tesla, роботизація, робототехніка, робот




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ