Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.08.2021

Незабаром всі наші онлайн-замовлення будуть збирати роботи


Незабаром всі наші онлайн-замовлення будуть збирати роботи, як в американській мережі супермаркетів Kroger


Тільки уявіть, будь-які речі або продукти збере робот менше ніж за 5 хвилин, що скоротить термін очікування всіх замовлень. Адже в пандемію всі звикли менше виходити з дому і всі свої «забаганки» вибирати через Інтернет, що набагато зручніше і швидше.

Американська мережа супермаркетів Kroger має понад 2700 магазинів в 35 штатах США, а її річний обсяг продажів складає більше 121, 1 мільярда доларів. Під час пандемії мережа зазнала великих збитків, але нові величезні автоматизовані склади, з роботами, які збирають онлайн-замовлення клієнтів - це новий щабель у розвитку сучасного ринку, тим більше в період Covid.


Незабаром всі наші онлайн-замовлення будуть збирати роботи
 

Споруда першого такого складу вже завершена. За площею він 375 000 квадратних футів і знаходиться за межами мережі в Цинциннаті. За межами Орландо планується ще один склад, який теж влетить в «копієчку» приблизно 50 мільйонів доларів.

У чому суть роботи цих роботів? На складі є близько 28 000 різних предметів на полицях в три поверхи. На полицях розміщується спеціальна сітка «вулик» по якій і передвигаються роботи в пошуку потрібного товару. У робота є спеціальна «рука», завдяки якій він може взяти необхідне або переставити непотрібне. Наприклад, замовлення з 50 найменувань робот може скласти менше ніж за 5 хвилин. Погодьтеся, що людина так швидко це не зробить, з огляду на те, що йому потрібно ще знайти всі ці товари.

Як робот може визначити що повинно знаходитися в замовленні? Для цього є спеціальні алгоритми, які визначають, де ці елементи розташовані в сітці, причому найбільш часто замовляються одиниці знаходяться вгорі, а рідко купуються - внизу. Інші алгоритми допомагають з упаковкою, стежачи за тим, щоб тендітні предмети лежали зверху, а пакети були рівномірно зважені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tesla шукає робототехніків, які займуться створенням робота Tesla Bot

Багато хто вважає, що компанія поспішила з вкладенням грошей в подібну авантюру, адже є велика кількість людей, які люблять ходити по магазинах і їм абсолютно нецікаво хто зібрав їх замовлення, адже вони самі можуть все собі взяти. Але в компанії вважають, що це великий крок у нових способах ведення бізнесу, який буде працювати на довгострокову перспективу.

Схожі матеріали:
👁 430
Категорія: Технології
Теги: робототехніка, робот, роботизація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ