Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.09.2021

Інтелектуальний робот-поні Xpeng, робить крок вперед до нашого бачення мобільності майбутнього


Xpeng Motors представила розумного робота-поні під назвою Little White Dragon


Xpeng Motors представила розумного робота-поні під назвою Little White Dragon, який стане першим розумним транспортним засобом для дітей. Компанія заявила, що Xpeng Robotics, яка розробила робота, побудує роботизовану екосистему, засновану на бізнесі смарт-електромобілів.
 
«Спираючись на наші можливості в області автономного водіння, розпізнавання голосу і інтелектуального виробництва, Xpeng перейде в сферу робототехніки, максимально використовуючи освоєння нами технології», - сказав Хе Сяопен, співзасновник і генеральний директор Xpeng. «Наша перша мета - створити низькошвидкісний роботизований поні для транспортних цілей».

Xpeng Motors представила розумного робота-поні

Компанія заявила, що розумний поні Little White Dragon оснащений силовими модулями, управлінням рухом, інтелектуальної навігацією і інтелектуальними можливостями емоційного взаємодії.

Хоча Xpeng не показував фізичну версію робота-поні, він випустив відео і фотографії іграшки. Компанія також не розголошує розміри продукту, але на відео видно, що він ростом з маленького хлопчика. Терміни виробництва і комерціалізації робота також не розголошуються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Wright Electric створила найбільший електричний двигун потужністю 2 МВт для пасажирських літаків

Генеральний директор сказав, що Xpeng припускав, що його роботизовані продукти візьмуть на себе більше роботи по дому в майбутньому і будуть взаємодіяти з людьми на емоційному рівні. Він хоче створювати продукти, в яких технології поєднуються з мобільністю.
 
«Робототехніка - непросте завдання, але у Xpeng є амбіції щодо створення екосистеми, заснованої на автономному водінні», - сказав Цао Хуа, партнер приватної інвестиційної компанії Unity Asset Management. «Коли в майбутньому буде реалізовано повністю автономне водіння, багато видів діяльності, такі як розваги, можна буде пов'язати з водінням. Робокари стануть популярними».


Схожі матеріали:
👁 479
Категорія: Технології
Теги: робот, робототехніка, роботизація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ