Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.09.2018

Як дізнатися про наявність штрафів за порушення ПДР


Інколи неоплачений штраф за порушення ПДД створює масу проблем


Як дізнатися про наявність штрафів за порушення ПДРІнколи неоплачений штраф за порушення ПДД створює масу проблем. Наприклад, при перереєстрації автомобіля або нерухомості. Як же уникнути таких несподіванок?

Інформація щодо неоплачених штрафів у справах про адміністративні правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху потрапляє у виконавчу службу. Там відкривають виконавче впровадження та дані про нього, нарівні з іншими виконавчими впровадженнями вносять до Єдиного реєстру боржників.

Перевірити інформацію що до наявності боргів, в тому числі за несплату штрафів за порушення ПДД, можна за цим посиланням. Для цього достатньо вказати прізвище та ім’я, або ідентифікаційний номер.

Якщо штрафи в цій базі є, варто звернутись в виконавчу службу та оплатити їх. Слід зазначити, що виконавчі служби приймають громадян лише два рази на тиждень по декілька годин. Перевірка платежів та закриття виконавчого впровадження займає деякий час. До цього потрібно бути готовим.

Схожі матеріали:
👁 1055
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Законодавство, боржники




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ