Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.03.2021

Як працюють поштомати Meest і на які нюанси слід звернути увагу


Сервіс за рахунок автоматизації з використанням поштомату дозволяє оптимізувати процес доставки і отримання відправлень кінцевого одержувача.


Поштомат Meest - сервіс з доставки товарів, який вже давно популярний у світовій дистанційній торгівлі, а недавно почав набирати обертів і в Україні. Поштомати https://ua.meest.com/poshtomat дозволяють інтернет-бізнесу вирішити відразу дві проблеми: поліпшити обслуговування клієнтів, які хочуть отримувати замовлення, не підлаштовуючись під кур'єра, і оптимізувати витрати на логістику. В умовах зростання електронної комерції в Україні пропозицією більш зручного і дешевого способу доставки -  хороший інструмент в боротьбі за покупця.
 

Як працюють поштомати Meest
 

Як працюють поштомати Meest?

Розглянемо, як працюють поштомати Meest і на які організаційні нюанси слід звернути увагу інтернет-магазинам, які вирішили організувати таку доставку своїх товарів.

Зовні поштомат - велика металева шафа з осередками і терміналом, схожим на банкомат. Осередки в поштоматах Meest бувають чотирьох розмірів:  XS (210 x 30 x 270 мм) до 1 кг,   S (350 x 115 x 590 мм) до 5 кг,  М (350 x 180 x 590 мм) до 10 кг, L (350 x 360 x 590 мм) до 20 кг. Гранична вага посилки - 30 кг.

Посилки виходять без участі оператора - посилка від знайомих або товар, замовлений в інтернет-магазині, видається з осередку після введення коду, одержуваного адресатом через SMS. В SMS вказується, в який поштомат (і за якою адресою) надійшла посилка.

Якщо термін зберігання посилки в поштоматі добігає кінця

Якщо термін зберігання посилки в поштоматі добігає кінця, за 24 години до закінчення терміну про посилку нагадають за допомогою SMS. Якщо після закінчення терміну посилка не отримана в поштоматі, вона відправиться в відділення поштового зв'язку, яке обслуговує поштомат, про що також повідомлять за допомогою SMS.

Сервіс за рахунок автоматизації з використанням поштомату дозволяє оптимізувати процес доставки і отримання відправлень кінцевого одержувача.

Тепер у клієнтів Meest з'явилася можливість отримувати свої відправлення і замовлення через поштомат без необхідності стояти в черзі.

Схожі матеріали:
👁 468
Категорія: Прес-реліз
Теги: Meest, поштомат, Поштомат Meest




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ