Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.04.2022

Як правильно підібрати колір металочерепиці під фасад будинку


Міцність металочерепиці забезпечується технологією виготовлення


металочерепиця


Фасад будинку та покриття даху повинні відповідати один одному за відтінками - ні, не потрібно, щоб один колір точно повторював інший і все зливалося, це навіть небажано. Потрібна просто відповідність, щоб поєднання кольорів виглядали гармонійно та красиво. Одним із найпопулярніших матеріалів для покрівельних робіт в останні роки є металочерепиця. Вона виконана в універсальних кольорах та дизайні, які підійдуть до будь-якого оформлення будинку.

В інтернет-магазині https://www.eurobud.com.ua/uk/product-category/metalocherepitsya/ ви можете підібрати для свого даху відповідну черепицю, яка добре виглядатиме в загальній картині.

Що таке металочерепиця

Цей матеріал з'явився вже досить давно, але досі не втрачає популярності серед будівельників та замовників: він відрізняється безліччю переваг і не є найдорожчим із запропонованих на ринку.

Люди, які скористалися металочерепицею для покриття даху свого будинку, відзначають такі її плюси:

  • міцність
  • довговічність покриття
  • приємний універсальний дизайн
  • різноманітність варіантів

Міцність металочерепиці забезпечується технологією виготовлення. Вона складається з трьох шарів: перший – це сталь, другий – цинкове покриття, що захищає сталь від корозії, третє – вже фарба або полімер. Таку складну технологію доводиться використовувати, щоб запобігти корозії основного металу, і витончення шару цинку. Різні виробники використовують різноманiтні матеріали для покриття. В основному це – синтетичні речовини, стійкі до впливу температур та опадів різної інтенсивності.

металочерепиця

Як підібрати колір покриття відповідно до оформлення фасаду

Є кілька основних правил, відповідно до яких підбираються поєднання кольорів:

  • колір даху не повинен дуже різко відрізнятися від кольору фасаду
  • не можна використовувати занадто темні або дуже світлі відтінки
  • бажано, щоб верх і низ будівлі були виконані приблизно в одній колірній гамі
  • якщо на ділянці є інші будівлі, небажано, щоб основна відрізнялася від них в дизайнi

Металочерепицю, яка відповідає всім цим параметрам, можна знайти і в інтернет-магазинах, і у звичайних будівельних магазинах. Перед тим, як вибрати потрібний товар, треба уважно ознайомитися з його характеристиками та постаратися уявити, як ця металочерепиця виглядатиме на даху вашого будинку.


металочерепиця
 

Цей матеріал прослужить вам довгі роки і весь цей час зберігатиметься у тому вигляді, в якому ви його купуєте. Весь асортимент магазину Eurobud відповідає світовим стандартам якості, безпеки та довговічності.



Схожі матеріали:
👁 627
Категорія: Прес-реліз
Теги: металочерепиця




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ