Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.05.2015

Як уберегти свій велосипед від крадіжки!


Щоб уникнути крадіжки велосипеда слід дотримуватися кількох правил


велосипед У весняно-літній період, коли велосипедисти активно використовують цей транспортний засіб, «на полювання» виходять і зловмисники.

Саме необачність власників, у більшості задокументованих фактів, є основною причиною «угонів» двоколісних засобів пересування. «Полювання» на велосипеди ведеться в зонах відпочинку, біля магазинів, в під'їздах будинків. Крадуть і дорогі, і дешеві, і спортивні, і дитячі.

Тож з метою попередження подібних випадків міліціонери звертаються до власників велосипедів заздалегідь подбати про безпеку та захист свого двоколісного майна від можливого викрадення.

Щоб уникнути крадіжки велосипеда слід дотримуватися кількох правил:
· Не залишати велосипед без нагляду;

· Не давати велосипед незнайомим людям;

· Приєднувати велосипед та колеса надійним тросом;

· Зберігати велосипед вдома або в надійних коморах;
Батькам, які купили своїм дітям велосипед, необхідно пояснити всі ці правила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екскурсія до м. Яготин

Єдиної статистики крадіжок «сталевих коней» не існує, але у великих містах рахунок йде на десятки в місяць. І передумов до зниження цієї цифри не спостерігається. Таким чином, проблема захисту велосипеда від угону залишається вкрай гострою.

Міліціонери прохають громадян не бути байдужими! І у випадку, коли Ви помітили підозрілих осіб, які занадто довго вовтузяться з велосипедом, або людину, яка переносить велосипед, колеса якого скріплені ланцюгом, не залишатися осторонь і повідомляти в міліцію за номерами: (0532) 51-77-57 або 102.
 
ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1109
Категорія: Прес-реліз
Теги: велосипед, Крадіжка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ