Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.11.2018

Як зрозуміти, що вас обманюють? Родинний Клуб навчить обходити аферистів


Якщо ви будете уважними і не забуватимете про наші поради, то ви ніколи не потрапите в лапи аферистів


Останнім часом жителі України все частіше отримують дивні листи, в яких їм пропонують купити товари і стати учасником розіграшу грошового призу.

Чи можна довіряти таким пропозиціям і де гарантії, що вас не обдурять?


Як зрозуміти, що вас обманюють?
 
 
Ми вирішили звернутися до експертів Родинного Клубу - компанії, яка займається дистанційним розповсюдженням товарів широкого вжитку, а також регулярно проводить маркетингові акції для серед своїх клієнтів.

Отже, давайте розберемося, що це за каталоги і чи вигідно ними користуватися.

Основною цільовою аудиторією торгівлі через каталоги є люди з віддалених куточків нашої країни, де немає інтернету, а асортимент в магазині доволі маленький, також серед постійних клієнтів є люди літнього віку, яким важко самостійно вирушити в магазин за покупками через стан свого здоров’я.

В каталогах клієнти можуть придбати косметику з догляду за волоссям, зубні пасти, креми для тіла, рук та ніг, а також побутову хімію та різні потрібні дрібнички для дому. Хтось купує, бо товари доставляють поштою в будь-яку точку країни, а хтось, аби стати учасником розіграшу кругленької суми.

За словами представників Родинного Клубу такі розіграші – звичайні маркетингові акції, за допомогою яких компанія висловлює свою подяку постійним клієнтам за вибір та заохочує нових до покупки.
Але через брак контролю в сфері розіграшів діє дуже багато аферистів і щоб навчитися їх обходити ми дамо вам декілька порад:
 
1. Перед тим, як брати участь у розіграші, знайдіть офіційний сайт організатора та подивіться на його наповнення. Якщо він має не більше 2 сторінок, то це без сумніву аферисти, адже їм просто не вигідно витрачати багато коштів на якісний контент та дорогий сайт.

2. Ознайомтеся з офіційними правилами проведення розіграшу та визначення переможця. Якщо ви пропустите хоча б якусь деталь, ви можете не отримати довгоочікуваний приз. Правила повинні мати всі необхідні підписи та штампи, а також не суперечити одне-одному.

3. Перевіряйте офіційні адреси та номери телефонів. Не рідко бували випадки, коли аферисти використовують відоме ім’я чи номер телефону, а неуважні покупці ведуться.
 
Якщо ви будете уважними і не забуватимете про наші поради, то ви ніколи не потрапите в лапи аферистів.

Схожі матеріали:
👁 1697
Категорія: Прес-реліз
Теги: аферисти, Родинний клуб




Всього коментарів: 1

0
1 Олександр   (07.06.2020)
Також отримував регулярно рекламу в СМС та на пошту. Вирішив провести власне розслідування цього лохотрону з доказами що це і є лохотрон.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ