Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.12.2013

Які продукти слід закупити полтавцям вже зараз до Нового року?


Новорічні і Різдвяні свята – привід для накриття вишуканого столу


Які продукти слід закупити полтавцям вже зараз до Нового року?

Новорічні і Різдвяні свята – привід для накриття вишуканого столу. Звідси слідує, що і витрати вдарять по гаманцю кожного з нас.

Так історично вже склалося, що напередодні Новорічних свят ми спостерігаємо подорожчання цін на потрібні продукти для кожної господині.

Ми знаємо, що напередодні свята, виробники і роздрібні продавці з нечуваною нахабністю різко починають завищувати ціни на продукти. Вони намагаються заробити на всьому, починаючи з горошка і майонеза в олів’є і закінчуючи подарунками ппід новорічну ялинку.

Експерти стверджують, що роздрібні й оптові продавці штучно завищують ціни на свою продукцію. Особливо це стосується імпортних продуктів. Ну, а як же Новий рік без відомих мандаринів чи апельсинів? Це вже є атрибутом свята. І ми, хочемо чи не хочемо, а купуємо цей товар по встановленим цінам. А куди діватися?

Фахівці називають ряд продуктів, які можна буде купити вже в середині грудня, а можливо і зараз. Експерти стверджують, що до двадцятих чисел ціни на продукти підвищаться на 1,5-2 грн, тому тими продуктами, які не зіпсуються, можна запастися вже зараз. Наприклад, це горошок або майонез. Також ікра, у якій строк придатності не один місяць. Частково можна запастися вже м’ясом і покласти до морозильної камери. Адже, буде спостерігатися підвищення цін на м'ясо на 3-5 грн,як мінімум. Господині можуть вже купувати гомілки на холодець, вони не зіпсуються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Полтаві вчителі занепокоєні шкільною програмою

А, що стосується подарунків, то їх можна купувати вже зараз. Тому, що най розповсюджені подарункові товари також підвищаться в ціні або не буде їх вже вибору.

Також перед новорічними святами треба обачно робити свої покупки. Адже, купуючи продукт, ми часто не дивимося на строк придатності. Будьте обережні! Напередодні Нового року, продавці будуть намагатися «сплавити» вже не придатні для вживання продукти або ті, які вже на межі зіпсування.

 news.pl.ua


Схожі матеріали:
👁 1207
Категорія: Актуально
Теги: продукти, Різдвяні свята, свято, Новий рік




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ