Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.12.2021

Який двигун вибрати для створення інтернет-магазину?


OpenCart – система, призначена для розробка e-commerce проєктів


OpenCart входить до п'ятірки лідерів серед усіх доступних CMS у інтернеті, поступаючись лише WordPress, 1C-Bitrix та Joomla!. Цей двигун використовують для 3,26% російськомовних сайтів. При цьому система лідирує серед платформ, що спеціалізуються на інтернет-магазинах. OpenCart – система, призначена для розробки e-commerce проєктів. Це CMS з відкритим вихідним кодом, який знаходиться у вільному доступі.

CMS OpenCart

Переваги інтернет-магазину на OpenCart

Основні переваги CMS OpenCart
  • Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Доброзичливий інтерфейс користувача – одна з найприємніших особливостей OpenCart. Працювати з цією CMS можуть навіть майстри-початківці. Не потрібно довго розумітися на навігації по панелі інструментів, тижнями набивати руку і звикати до системи.

  • Безліч розширень. Доступні користувачам плагіни дозволяють зробити продажі ефективними та підвищити дохід компанії.

  • Можливості кастомізації. Проста архітектура та відкритий вихідний код дозволяють адаптувати сайт під свої потреби.

  • Мультиязичність. Створення магазину на OpenCart легко локалізувати у різних країнах.

  • Продумана система аналітики. Аналіз продажів та складання звітності – два важливі аспекти будь-якого комерційного сайту, онлайн-бізнесу. OpenCart дозволяє легко визначати, наскільки бізнес є рентабельним, як працюють рекламні кампанії та інші важливі речі.

  • Також серед переваг – повноцінна версія українською мовою. Якщо виникають проблеми, їх допоможуть вирішити відповіді широкої спільноти користувачів.

Недоліки

Користувачі OpenCart відзначають такі мінуси системи:
  • Платна підтримка клієнтів. Зворотний бік OpenCart – обмежена підтримка користувачів. Щоб повністю вирішити проблему, за роботу служби техпідтримки доведеться заплатити. Тому, незважаючи на вільний доступ до системи, слід враховувати додаткові витрати.

  • У процесі оформлення замовлення можуть бути помилки. Багато користувачів стикаються з тим, що процес оформлення замовлення на сайті з OpenCart може бути трохи повільним. Особливо це стосується майданчиків із великим асортиментом товарів. Однак, проблему можна вирішити, встановивши додаткові плагіни, які прискорять процес.

  • Необхідність установки різних додатків та плагінів. Безліч доступних програм - безперечний плюс, але необхідність розширення стандартних функцій CMS можна віднести до недоліків. Якщо ви бажаєте максимально використати базовий потенціал OpenCart, слід покращити його за допомогою розширень.
Також при встановленні розширень варто враховувати, що ці сторонні програми можуть працювати некоректно, конфліктувати один з одним і, крім того, зроблять сайт вразливим.

Схожі матеріали:
👁 337
Категорія: Прес-реліз
Теги: інтернет-магазин, двигун, OpenCart, інтерфейс, Мультиязичність




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ