Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.12.2014

Яким повинно бути якісне молоко?!


ТОВ "Лубенський молочний завод" ретельно підбирає постачальників сировини


Напевно, кожен мешканець Полтавської області від мала до велика знайомий з продукцією ТМ "Гармонія". І багато хто безперечно є її прихильником і постійним споживачем. І це недаремно.

Лубенський молокозавод - одне з небагатьох підприємств в Україні, яке ретельно контролює якість продукції на всіх етапах її виробництва. Багато хто вважає, що якість виробництва молочної продукції обмежується тільки сучасними технологіями і використанням натуральної сировини - це безумовно так, але й не тільки це.

Найголовніше у молочній галузі - сировина, а саме її походження. За даними Державного комітету статистики за перші шість місяців цього року усіма господарствами було вироблено 5,47 млн. т молока, з яких тільки 25%, а саме 1,35 млн. т. було вироблено фермерськими господарствами, 75 % - це сировина від населення.

Декілька років тому керівництвом' заводу було прийнято рішення, що ТМ "Гармонія" буде співпрацювати виключно з фермерськими господарствами.

Що це означає для покупця?

Усі фермерські господарства мають велику кількість худоби, тому регулярно, ретельно, перевіряються ветеринарною та санітарною службами. Якість сировини, яка надходить з таких підприємств значно легше контролювати, ніж худобу на подвір'ї у кожного окремого господаря.

Мало хтознає, що деякі захворювання худоби передаються з молоком і не зникають, навіть при термічній обробці. Тому високотехнологічне обладнання багатьох підприємств ще не гарантує стовідсоткову безпеку молочної продукції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як економити сімейний бюджет?

Співпрацюючи з крупними фермерськими господарствами, ТМ "Гармонія" виключає ймовірність потрапляння неякісної сировини від хворої худоби до готової продукції.

ТОВ "Лубенський молочний завод" ретельно підбирає постачальників сировини, тому в обов'язковому порядку перед підписанням контракту на постачання сировини працівники підприємства відвідують фермерське господарство з інспекцією.

Далі у процесі співпраці кожного дня якість сировини додатково перевіряється працівниками лабораторії за допомогою високоточних тестів, які виявляють у сировині залишки навіть невеликої кількості миючих засобів, антибіотиків тощо.
Неякісна сировина ні в якому разі не приймається на виробництво!

Такий ретельний підхід до якості на підприємстві ТОВ "Лубенський молочний завод" підтверджено Сертифікатами IS09001, IS022000. Ці сертифікати гарантують нашим покупцям споживання високоякісної продукції.

Статус виробника високого рівня - ТМ "Гармонія" отримала не тільки завдяки системі якості та безпечності, впровадженій на підприємстві, але, в першу чергу, завдяки людям, які кожного дня, виготовляючи продукцію, залишають з нею частину свого серця!



Схожі матеріали:
👁 1050
Категорія: Прес-реліз
Теги: ТОВ Лубенський молочний завод, молоко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ