Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.03.2022

Японець розробив ідеальний кемпер-вантажівку з висувним дахом для сімейних пригод


Mystic оснастив кемпер для поїздок бездоріжжям у чудово компактному форм-факторі, який не залишить вас байдужим


Mini Pop Bee Active Gear, що базується на вантажному варіанті Daihatsu

Кемпінг у дикій природі – це досвід, перед яким не може встояти жоден із шукачів пригод. Таким чином, автомобіль для пригод повинен уміти долати пересічену місцевість та бути глемпінгом. Mini Pop Bee Active Gear, що базується на вантажному варіанті Daihatsu Hijet, відповідає всім вимогам. Доступна у повнопривідній версії, вантажівка-кемпер оснащена шинами підвищеної прохідності та підвіскою, здатною витримати навантаження.


Mini Pop Bee Active Gear, що базується на вантажному варіанті Daihatsu
 

Mystic оснастив кемпер для поїздок бездоріжжям у чудово компактному форм-факторі, який не залишить вас байдужим. Mini Pop Bee Active Gear має більш інтегровану конструкцію, аніж інші аналогічні кемпери для вантажівок на ринку; він пропонує доступ через задні двері та підходить для розміщення до чотирьох осіб. Це зручно зробити, перетворивши невелику кабіну на спальню, а висувний дах забезпечує більше місця для сну додаткових мандрівників на відкидному ліжку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Audi AI-Climber - концепт позашляховика, спеціально призначений для скелелазів


Mini Pop Bee Active Gear, що базується на вантажному варіанті Daihatsu
 

Кухонний блок, захований у кутку каюти, оснащений усім необхідним для приготування їжі, включаючи відкидну робочу поверхню, раковину та резервуар для прісної води. Це дозволяє пасажирам подавати їжу на розкладні сидіння зовні, якщо ви возите із собою портативну плиту.


Mini Pop Bee Active Gear, що базується на вантажному варіанті Daihatsu
 

Щоб задовольнити потреби в електроживленні та освітленні, Mystic надає Mini Pop Bee Active Gear із вбудованою батареєю, світлодіодними ліхтарями та віконними екранами, а також з можливістю встановлення додаткового акумуляторного блоку та сонячних батарей.

Схожі матеріали:
👁 377
Категорія: Технології
Теги: автомобіль, глемпінг, кемпердом на колесах




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ