Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.03.2024

Комп'ютеризований оптичний приціл SMASH X4 допоможе ефективно збивати дрони зі стрілецької зброї


Комп'ютеризовані оптичні прицільні комплекси SMASH 2000 можуть використовуватись на різних видах стрілецької зброї


Комп'ютеризований оптичний приціл SMASH X4

Комп'ютеризовані оптичні прицільні комплекси SMASH 2000 можуть використовуватись на різних видах стрілецької зброї. "Розумні приціли" створені, щоб допомогти стрілкам виявити цілі, а потім показати їм найбільш оптимальну точку прицілювання навіть коли вони рухаються. Виробник SMASH 2000, ізраїльська фірма Smart Shooter.

Система SMASH 2000, флагманський продукт Smart Shooter, складається з основного прицілу, який можна прикріпити до різних видів зброї за допомогою стандартної направляючої для аксесуарів, а також компонентів, які вставляються в пістолетну ручку зброї та на її цівці.

Комп'ютеризований оптичний приціл SMASH X4

Зовні основна частина прицільного комплексу дуже нагадує збільшений коліматорний або голографічний приціл. Програмна система також містить відеокамеру та лазерний далекомір, який дозволяє стрілку наводити перехрестя на ціль та відзначати її натисканням кнопки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удосконалений бойовий модуль Cockerill 1030 - ефективне рішення для боротьби з дронами супротивника

Після такої фіксації SMASH 2000 розраховує оптимальну точку прицілювання і відображає її користувачу, навіть якщо ціль рухається. Smart Shooter стверджує, що вбудована камера разом із мережевими можливостями системи дає додаткові можливості розвідки та спостереження.

Комп'ютеризований оптичний приціл SMASH X4
 

Компанія Smart Shooter спочатку розробила сімейство прицілів SMASH, щоб підвищити точність стрілянини, особливо у ситуаціях сильного стресу або у випадках, коли люди сильно стомлені. Проте цінність цих прицілів стала очевидною як засобів боротьби з дронами. У цій ролі збільшена оптика SMASH X4 дає додаткові переваги, коли справа доходить до виявлення та ураження щодо невеликих дронів, що рухаються хаотично.

 


Схожі матеріали:
👁 177
Категорія: Технології
Теги: снайперський приціл, приціл, тепловізійний приціл




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ