Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.02.2024

Новий тепловізійний приціл дозволяє снайперам бачити політ власних куль вдень і вночі


ThermoSight HISS-HD дозволяє снайперам і кулеметникам вражати цілі на великій відстані


новий тепловізійний снайперський приціл

Teledyne FLIR представив свій новий тепловізійний снайперський приціл, який може бачити політ власних куль вдень і вночі на відстані до 2200 м. ThermoSight HISS-HD дозволяє снайперам і кулеметникам вражати цілі на великій відстані, залишаючись при цьому невидимими.

Снайпери, діючи з укриттів, повинні мати можливість ідентифікувати, захоплювати і знищувати цілі на відстанях, які іноді вимірюються кілометрами, і бажано з першого пострілу.

Сьогодні снайпери використовують спеціалізовані гвинтівки та патрони, складну оптику та комп'ютерні процесори, які обробляють всілякі змінні, такі як парусність, тиск повітря, початкова швидкість та інші.

Однак при цьому снайперам і кулеметникам доводиться вдаватися до старого і надійного пристрою - заряду, що трасує. Це працює, але має неприємний потенціал: він дозволяє противнику побачити, звідки ведеться вогонь.

ThermoSight HISS-HD дозволяє снайперу бачити політ кулі на великій відстані так само ефективно, як коли б вони були трасерами, навіть при яскравому денному світлі. Для цього він використовує датчик зображення з кріоохолоджувачем, який знижує температуру дуже низьких. Це зменшує тепловий шум і збільшує роздільну здатність. В результаті, за допомогою сучасних процесорів снайпер може безпосередньо бачити теплову сигнатуру патрона в польоті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Saab розробляє малопомітний надзвуковий безпілотник типу "вірний ведущий"

За словами компанії, це не перша система з такими можливостями, але перша в цій галузі, яка може робити це з такою високою роздільною здатністю і на такій великій відстані. При вазі 2,1 кг HISS-HD легко кріпиться до будь-якого стандартного кріплення Пікатінні MIL-STD-1913 і може поєднуватися з різними прицілами та системами озброєння.

новий тепловізійний снайперський приціл

Новий водонепроникний приціл з автофокусуванням призначений для снайперів, кулеметників, а також солдатів, які виконують розвідку, охорону та передове спостереження. Він також має пульт дистанційного керування і може бути налаштований для дистанційного спостереження з відеозаписом.

"Новий ThermoSight HISS-HD - це неперевершений вибір для точних стрільців, яким потрібен універсальний і легкий тепловізійний приціл, що збільшує дальність і точність", - сказав Роб Тарантіно, віце-президент зі стратегії та розвитку в Teledyne FLIR Defense.

Схожі матеріали:
👁 202
Категорія: Технології
Теги: зброя, приціл, снайперський приціл, тепловізійний приціл




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ