Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.10.2022

Компанія SkyDrive представила двомісне повітряне таксі SD-05 з електричним приводом


Літальний апарат оснащений як горизонтальним, так і вертикальним хвостовим оперенням для додаткової стійкості в польоті


двомісне повітряне таксі SD-05

Японська компанія SkyDrive представила дизайн комерційної моделі літаючого автомобіля SkyDrive SD-05. SD-05, зараз він знаходиться на стадії розробки і планується використовуватися на Всесвітній виставці Expo 2025 в Осаці.

SkyDrive SD-05 - це двомісний компактний літак з електричним приводом та можливістю вертикального зльоту та посадки (СВВП). Літак матиме розміри 9,4 х 9,4 х 2,7 метра та максимальну злітну масу 1100 кг.

SD-05, керований пілотом-водієм, розрахований на польоти на відстань до 10 км, а максимальна швидкість крейсера становить 100 км/год. Тим не менш, дизайн та технічні характеристики можуть бути змінені в ході розробки.

SkyDrive вже провів публічний пілотований випробувальний політ зі своїм одномісним літальним апаратом SD-03 своєю першою моделлю. SD-05 тепер є двомісним, дизайн якого ґрунтується на «дослідженнях обтічних форм птахів», - йдеться у повідомленні компанії.


двомісне повітряне таксі SD-05
 

Літальний апарат оснащений як горизонтальним, так і вертикальним хвостовим оперенням для додаткової стійкості в польоті, а підйомна сила та рух забезпечуються дванадцятьма моторно-гвинтовими блоками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автономний електромобіль VW Gen.Travel зможе працювати без втручання людини

«Це ще один великий крок до створення літаючих автомобілів, - сказав Такумі Ямамото, директор з дизайну SkyDrive. його наступнику, SD-05».
 


Схожі матеріали:
👁 345
Категорія: Технології
Теги: таксі, Літальний апарат, повітряний транспорт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ