Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.01.2014

Кривавий кошмар на Полтавщині. Молодик зарізав двох родичів та спробував втопитися


У Полтаві 26-річний чоловік ножем вбив свого 53-річного батька, 83-річну бабусю


Кривавий кошмар на Полтавщині. Молодик зарізав двох родичів та спробував втопитися

У Полтаві 26-річний чоловік ножем вбив свого 53-річного батька, 83-річну бабусю та намагався позбавити життя власну 48-річну матір. Причина всьому – хотів полегшити переживання рідних за свою долю.

Про це Магнолії-ТВ повідомили у прес-службі Київського РВ ПМУ УМВС у Полтавській області.

Про страшну трагедію по обіді у міліцію повідомила мати молодика. Після приїзду на місце події слідчо-оперативної групи, закривавлена жінка розповіла міліціонерам, що коли зайшла в квартиру, то в коридорі її зустрів син. Він накинувся на неї з ножем, але жінці вдалось уникнути смертельних ударів – вона зазнала лише порізи руки та грудної клітини. Після того, як син вибіг із квартири, потерпіла зайшла в кімнату і побачила там картину, яка не присниться навіть у жахливому сні.

Знайшли зловмисника працівники міліції біля водоймища, де він намагався покінчити життя самогубством. Перехожі, які стали свідками того, як чоловік пробив ополонку та пірнув під лід, витягнули його та повідомили у міліцію. Щоб доставити молодика у райвідділ, правоохоронцям довелось надіти йому наручники – він весь час намагався вирватись та покінчити з життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У пожежників Полтавщини немає автодрабини, що досягне вище десятого поверху

Під час спілкування зі слідчим, підозрюваний пояснив свої дії так - бачив, як рідні переживають через проблеми в його особистому житті, тому хотів позбавити їх душевного болю. Після скоєного вирішив іти в монастир "відмолювати гріхи", але було настільки важко, що вирішив покінчити життя самогубством.

За словами начальника УМВС України в Полтавській області Едуарда Федосова, під час вивчення психологічного портрету підозрюваного за місцем мешкання та місцем роботи, чоловік характеризувався позитивно, ніколи нічим особливим не вирізнявся, працював в одному із відкритих акціонерних товариств міста простим робітником.

"Наразі підозрюваний затриманий та перебуває під вартою, - говорить Едуард Федосов. - Відповідно до санкції частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України, за умисне вбивство двох осіб, підозрюваному загрожує від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення".

Магнолія-ТВ.com


Схожі матеріали:
👁 1112
Категорія: Актуально
Теги: зарізав, кримінал, вбивство, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ