Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.08.2020

Кухні на замовлення - продуктивність та функціональність


Функціональність кухні залежить від її правильного планування


Влаштовуючи кухню, доводиться стикатися з багатьма проблемами, найбільш з яких —  це, мабуть, недостатня площа. Виставки в меблевих магазинах зазвичай створюються для кухні великих розмірів, але якщо клієнти є власниками невеликої кухні в багатоквартирному будинку, таке розташування може бути складно відтворити. На допомогу приходять компанії, які створюють кухні на замовлення. Які переваги та недоліки такого рішення?

Вибираючи кухню на замовлення від https://www.eurobudsvit.com.ua/portfolio-item/kuhni/, можна нічим себе не обмежувати. Можна вільно оформити кожен куточок кухні. Це дає можливість вирішити, з яких матеріалів буде виготовлені меблі,  яких кольорів вони будуть і як будуть облаштовані. Можна організувати кухню так, щоб вона буда адаптована під індивідуальні потреби та сподівання, зрештою, кухня повинна бути насамперед практичною та функціональною. Ця свобода вибору є чи не найбільшою перевагою кухні на замовлення.


Кухні на замовлення - продуктивність та функціональність
 

Вищий рівень продуктивності

Кухні на замовлення зазвичай створюються з більшою увагою до деталей, а це означає, що якість окремих меблів та елементів вище. Тут не можна говорити про масове виробництво, адже в основному кожен проєкт відрізняється і вимагає виготовлення меблів з самого початку.

Можливість замовлення кухні за розміром вигідна людям, кухня яких має незвичайну форму. У таких ситуаціях розмістити стандартні меблі може бути складно, тому необхідно замовляти меблі за певними розмірами та формою. Це також величезна перевага цього рішення.

Функціональність

Функціональність кухні залежить від її правильного планування.Найчастіше під вікном встановлюється мийка, а холодильник повинен бути розміщений так, щоб кожен мав простий доступ до нього. Слід пам’ятати про так званий «робочий трикутник», що означає, що обладнання повинно бути розташоване в правильному порядку — холодильник-мийка-піч, а між ними стільниці, які дозволяють приємно готувати страви. Плиту не можна встановлювати в кутку кухні, і потрібно пам’ятати про витяжку з підключенням до вентиляційного димоходу. 

Ці правила не завжди відомі покупцям, але вони складають основу дизайну меблів для функціонального інтер’єру, яким має бути кожна кухня, навіть якщо вона невелика. Виробник меблів на замовлення також завжди зверне увагу на те, чи шафи та ящики вільно відкриваються. Меблі не можуть стикатися дверима, створами вікон і не повинні бути занадто високими або занадто низькими. Будь-які вказівки щодо оформлення функціональної кухні враховуються при створенні меблів на замовлення.

Однак є, але ...

На жаль, кухні на замовлення мають серйозний недолік. Це висока ціна, яка часто перевищує ціну готових меблів. Адже ціна всієї реалізації повинна містити вартість конструкції, вартість матеріалів та самого виконання, потім транспортування та сбирання. Ще одним недоліком є набагато довший час очікування завершення проєкту. 



Схожі матеріали:
👁 436
Категорія: Прес-реліз
Теги: кухні на замовлення, кухні, Функціональність кухні




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ