Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.08.2013

Куп'янські міліціонери-транспортники викрили крадія залізничного обладнання


Зловмисник вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки


Куп'янські міліціонери-транспортники викрили крадія залізничного обладнання

-51-річний місцевий мешканець, щоб заробити грошей, демонтував деталь гальмівної системи залізничного вагону. Намірам крадія завадили правоохоронці.

Під час відпрацювання території ст. Куп’янськ – Сортувальний правоохоронцями лінвідділу був затриманий чоловік із «підозрілим багажем» у руках. У громадянина міліціонери виявили та вилучили магістральну частину повітророзподільника гальмівної системи вагона, яка призначена для прискорення та підтримки гальмівної хвилі потягу. Куп’янчанин не став нічого заперечувати і зізнався в скоєному.

Зі слів правопорушника, до скоєння крадіжки його спонукало безгрошів’я. Викрадену деталь чоловік мав намір здати до пункту прийому металобрухту.

До речі, зловмисник вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки, проте відповідних висновків не зробив, за що й поплатився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До дня Незалежності призначені 7 додаткових регіональних потягів

Як повідомив т.в.о. начальника лінійного відділу на ст. Куп’янськ майор міліції Валерій Скляр, бажаючи отримати так звані «швидкі гроші», громадянин свідомо пішов на злочин. «Зловмисника не зупинила навіть та обставина, що такий вид діяльності пов'язаний з ризиком для життя. Інформацію стосовно крадіжки внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочате кримінальне провадження. Дії громадянина кваліфіковані за ч. 1 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція даної статті передбачає максимальне покарання за даний злочин у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років», – зазначив міліціонер.

Правоохоронці застерігають громадян від «легкого заробітку» шляхом скоєння крадіжок та інших злочинів. Адже ціна вкраденої деталі на залізниці може стати ціною сотень людських життів!

Катерина Крячко
помічник начальника ЛВ на ст. Куп’янськ
по взаємодії з громадськістю та ЗМІ


Схожі матеріали:
👁 962
Категорія: Актуально
Теги: Крадіжка, Куп'янськ, зловмисник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ