Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.08.2021

Меблі для дитячої кімнати


Психологи не рекомендують вибирати занадто яскраву кольорову дитячу мебель


Створення дитині комфортних умов для життя - прямий обов'язок всіх батьків. Купити дитячі меблі, що володіють такими важливими властивостями, як безпека, привабливий дизайн і придатність для дитячої експлуатації, значить створити своїм дітям всі умови для повноцінного фізичного, інтелектуального і соціального розвитку. Фахівці вважають, що прищеплення дитині навичок управління своїм життєвим простором в дитинстві значно полегшить йому особистісний ріст і прискорить його подальшу адаптацію в юності.

Меблі для дитячої

Крім зовнішньої привабливості для дитини, дитячі меблі не повинні мати гострих кутів і повинні строго відповідати віку. Красиві і сучасні дитячі меблі, від інтернет магазину "Антошка", будуть не тільки строго відповідати цим вимогам, а й залишаться в серцях ваших дітей на все життя. Не забувайте і про те, що занадто м'яке ліжечко або недостатня висота учнівського столика можуть принести шкоду поставі дитини, і тоді на її виправлення доведеться витратити багато часу і сил.

Меблі для дитячої

Все для дитячого сну

Ще один спосіб створити дітям найкращі умови - закупити елементи дитячих меблів окремо. Двох'ярусне дитяче ліжко значно розширить корисний ігровий простір, а м'який дитячий диван з кріслами - мішками додасть кімнаті неповторну чарівність і забезпечить безпеку в рухливих іграх. Не варто забувати і про розвиваюче м'яке покриттях з алфавітом, картинками або таблицею множення, які додадуть раннім дитячим іграм корисний пізнавальний ефект.

Дитячі меблі: вибираємо колір

Психологи не рекомендують вибирати занадто яскраву кольорову дитячу мебель - вона призводить до надмірного збудження, безсоння і швидкої втоми. Інтер'єри в одному кольорі також небажаний, тому що він сильно «тисне» на психіку.

Ідеальний варіант: комплекти в приємних пастельних тонах, в оформленні кімнати використано 2-3 кольори.

Вибирайте колір з урахуванням характеру дитини: для меланхоліків - сірий, оранжевий, коричневий; сангвініків - фіолетовий; флегматиків - червоний і помаранчевий; холериків - зелений і синій.

Функціональність і зручність

Самий безпрограшний і модний варіант - оформляти кімнату тільки потрібними предметами. За принципом - «нічого зайвого».

Правила створення красивої і функціональної обстановки:
  • Вибирайте дитячі меблі з відкритими полицями.
  • Чим більше місць для зберігання іграшок і речей, тим краще.
  • Для невеликих просторів відмінно підійдуть меблі-трансформери.
Дуже інактічно і зручно використовувати в кімнаті комоди і тумбочки на коліщатках.

Як розставити дитячі меблі в кімнаті?

Вибір меблів для дитячої зроблений, тепер важливо грамотно розставити її по кімнаті. Експерти рекомендують ділити простір на 4 зони: для сну, навчання, відпочинку / ігор, зберігання речей.

Меблі: цікавий факт

Пропонуємо 4 поради:
  1. Ставте ліжко і стіл так, щоб вони не знаходилися на протязі.
  2. Дитячі меблі для маленької вузької кімнати краще розставити уздовж однієї стіни, на квадратній площі добре стануть кутові комплекти.
  3. Стіл радять розміщувати якомога ближче до вікна, щоб максимально використовувати природне освітлення (при цьому світло для правші повинно падати зліва, для лівші - праворуч).
  4. Ліжко краще не ставити біля вікна і радіатора.
Останнє правило - в кімнаті повинно бути досить місця для ігор і хобі.

Схожі матеріали:
👁 361
Категорія: Прес-реліз
Теги: Меблі для дитячої, дитяча мебель




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ