Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.09.2022

Мости на Херсонщині непридатні для проїзду, знищено три понтонні переправи ворога


Гуменюк зауважила, що військова лексика вже міцно увійшла в лексикон українців, оскільки воєнний стан триває вже понад пів року


Усі стратегічні мости на Херсонщині непридатні для проїзду важкої технікиУсі стратегічні мости на Херсонщині непридатні для проїзду важкої техніки, також сили оборони Півдня вже знищили три понтонні переправи ворога.

Про це повідомила  начальниця об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони Півдня Наталя Гуменюк на брифінгу 5 вересня.

Як зазначається, речницю пропросили пояснити слова "тримати під вогневим контролем". Гуменюк зауважила, що військова лексика вже міцно увійшла в лексикон українців, оскільки воєнний стан триває вже понад пів року.

"Ми тримаємо під вогневим контролем, тому що не є руйнівниками, не знищуємо нашу інфраструктуру, але не надаємо ворогу можливості використовувати її в своїх інтересах.

Тобто ті ураження, які було завдано по об’єктах, достатньо красномовні, щоб ці об’єкти не використовувались. Але окупанти продовжують це робити, незважаючи на те, що це пов’язано з ризиком для життя. Вони продовжують спроби переправляти на межі ризику важку техніку і боєприпаси. Наслідком чого і стало руйнування певних секцій (Каховського мосту), оскільки вони не витримали цього навантаження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стаття 40 ККУ: законна можливість не відповідати за дії, що вчинені через страждання

На цей момент всі ці артерії є непроїзними абсолютно, саме тому росіяни налаштовують альтернативні шляхи (поромні, понтонні та баржові переправи). Ми і їх теж тримаємо під вогневим контролем.

Вже три понтонні переправи знищено".

Схожі матеріали:
👁 315
Категорія: Актуально
Теги: Південь, Херсонщина, міст, війна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ