Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.10.2013

На Лубенщині місцеві жителі затримали грабіжника


Подія сталася 26 жовтня в місті Лубни


На Лубенщині місцеві жителі затримали грабіжника

Подія сталася 26 жовтня в місті Лубни. 21-річний Віталій Кочерга та 20-річні Євген Ігнатенко і Владислав Болюх поверталися додому пізно вночі через міський парк, коли раптом почули в кущах крик дівчини.

Поспішивши на голос, хлопці побачили як невідомий чоловік, застосовуючи силу, намагався вирвати із рук у переполоханої 22 – річної лубенчанки сумку. Дівчина до останнього відбивалася сама та коли зрозуміла, що сили нерівні, почала кликати на допомогу. Хлопці миттю кинулися рятувати дівчину, вловили грабіжника та викликали міліцію.

Працівникам міліції потерпіла пояснила, що тієї ночі розважалася із подругами, а коли поверталася до дому, на неї напав невідомий чоловік і намагався відібрати сумку. Якби не Віталій, Євген та Владислав невідомо чим би все закінчилося. Тож дівчина була безмежно вдячна хлопцям за порятунок і за те, що вони не лишились осторонь її біди, а прийшли на допомогу.

Нині грабіжник затриманий. Ним виявився 29 – річний раніше судимий житель Лубен. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченими частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України – грабіж. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обережно: інтернет-шахрайство!

Начальник міськвідділу міліції Олександр Власенко особисто подякував героям-рятівникам за допомогу дівчині.

Днями був направлений лист за особистим підписом начальника міськвідділу до Лубенської міської ради з пропозицією щодо заохочення хлопців за мужність та відвагу, а також за сумлінне виконання свого громадянського обов’язку.


Схожі матеріали:
👁 1080
Категорія: Актуально
Теги: Лубни, грабіжник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ