Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.11.2015

На Лубенщині жінка перерахувала псевдобанкіру майже 8 тисяч гривень


«Банкір» сказав жінці, що необхідно провести певну банківську операцію із кредитною карткою потерпілої


На Лубенщині жінка перерахувала псевдобанкіру майже 8 тисяч гривень60-річній мешканці Лубен зателефонував невідомий чоловік, представився працівником одного з банків та випитав персональні дані.

«Банкір» сказав жінці, що необхідно провести певну банківську операцію із кредитною карткою потерпілої. Для цього їй необхідно було повідомити відомості про себе та назвати пін-код картки, що жінка миттю і зробила в телефонному режимі. А через деякий час їй на мобільний телефон прийшло повідомлення про зняття із її картки грошей в сумі 8000 грн.

Даний факт шахрайства внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України та триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шановні учасники дорожнього руху - дотримуйтесь правил!

Працівники поліції вкотре звертаються із проханням та застереженням: будьте уважні і обережні, ніколи і нікому, навіть по телефону не повідомляйте номера своїх банківських карток та пін-коди до них. Усі банківські операції проводьте особисто і лише у відділеннях банку.
 
За матеріалами Лубенського відділу
ГУНП в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 881
Категорія: Актуально
Теги: шахрай, банкір, Лубенщина, банк




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ