Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.05.2014

На Полтавщині чоловік зґвалтував 3-річного хлопчика


На підозрюваного чекає покарання у виді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років


На Полтавщині чоловік зґвалтував 3-річного хлопчика

До Київського райвідділу міліції Полтави звернулась мати дитини із заявою про зґвалтування сина. Жінка повідомила правоохоронцям, що сама виховує трирічного сина і час від часу просила свого колишнього співмешканця доглянути за ним. Чоловік гарно ставився до дитини, тому вона залишала його у квартирі з хлопчиком, а сама йшла на роботу.

"Тривогу жінки викликало те, що після останнього спілкування з чоловіком син поскаржився їй на болі в районі анального отвору і розповів жахливі деталі вчинення насильства над ним "дядею Сашою". Співмешканець жінки спочатку повністю заперечував будь-які дії статевого характеру відносно хлопчика, говорив, що це все вигадки дитини. Однак після того, як правоохоронці отримали висновки судово-медичної експертизи, у яких зазначалось, що ушкодження, які отримала дитина, характерні для зґвалтування неприродним способом – свою провину визнав",– розповів Володимир Пасічко із Полтавської міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Каплін: Меру Полтави вручили протокол про корупцію, після чого він утік закордон

Відносно двадцятичотирирічного чоловіка, який працював дистриб'ютором на одному із полтавських підприємств, обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Зараз підозрюваний перебуває у слідчому ізоляторі. На нього чекає покарання у виді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років.



Схожі матеріали:
👁 1131
Категорія: Актуально
Теги: міліція, чоловік, зґвалтування, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ