Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.04.2021

На Полтавщині розпочато сезон ремонтів на дорогах місцевого значення


Цього року заплановано виконати роботи на 14 об’єктах капітального та поточного середнього ремонтів


19 квітня на нараді у голови Полтавської облдержадміністрації Олега Синєгубова директор ДП «Агентство місцевих доріг» Олексій Басан розповів про плани ремонту місцевих доріг на 2021 рік.


На Полтавщині розпочато сезон ремонтів на дорогах місцевого значення
 

«На утримання доріг цього року заплановано використати 214 млн грн, із них 112 млн грн – на проведення дрібних ямкових ремонтів, – розповів Олексій Басан. – На діяльність Агентства з Державного дорожнього фонду виділено кошти у сумі 1 млрд 71 млн грн, із них більше 60% планується використати на капітальні ремонти та 18% – на поточний середній ремонт».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох керівників полтавського агропідприємства взяли під варту за махінації із зерном та рейдерство

За його словами цього року фінансування з Державного дорожнього фонду зменшено на 300 млн грн за рахунок перерозподілу – ці кошти залишено в бюджетах громад, як частину акцизного податку.
 
«Агентством проведено зустрічі з усіма керівниками територіальних громад та обговорено умови співпраці – ремонтувати обрані ними ділянки доріг на умовах співфінансування: 50% на 50%. Наразі третиною громад ухвалено відповідні рішення сесій, виділено кошти й розпочато відповідні роботи», – зауважив Олексій Басан.

Цього року заплановано виконати роботи на 14 об’єктах капітального та поточного середнього ремонтів. Їхній перелік сформовано за маршрутним принципом – продовжено проведення ремонтів і на минулорічних об’єктах.

Схожі матеріали:
👁 392
Категорія: Актуально
Теги: ремонтів на дорогах, Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ