Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.03.2019

Найефективніші антицелюлітні засоби. Коли чекати ефекту?


Антицелюлітна косметика з натуральних компонентів має пролонговану дію


Багато жінок мріють швидко і з легкістю схуднути, позбавившись від ненависної "апельсинової кірки", але не знають, як це правильно зробити. Креми і гелі для схуднення допоможуть Вам розв'язати цю проблему, але для більшої ефективності застосовувати їх слід в комплексі із здоровим і правильним харчуванням, фізичними навантаженнями і спеціальним масажем.


Антицелюлітний крем
 

Антицелюлітний крем

Професійний антицелюлітний крем, ціна якого цілком доступна, допоможе Вам швидко отримати бажаний ефект - Ваша шкіра стане підтягнутою і пружною, а тіло - струнким і витонченим. Придбати таку косметику для схуднення можна в інтернет-магазині Kisa.ua

Важливо вибрати і купити антицелюлітний крем, який допоможе Вам добитися швидкого видимого результату. Передусім, до складу "правильного" антицелюлітного масажного крему повинен входити компонент, який посилює процес обміну речовин. Добре зарекомендували себе екстракти таких рослин як: плющ, хвощ, кінський каштан, звіробій або глід.

Дуже ефективний екстракт водоростей - він веде боротьбу з токсинами і шлаками, відкладення яких примушує організм збирати навкруги блокуючі клітини жиру, що зрештою і призводить до целюліту.

Тому ламінарія, саргаса або фукус є одними з найзначиміших складових крему і гелю для схуднення.

Кипарисові, ялівцеві або лавандові ефірні олії допомагають вивести з клітин шкіри зайву рідину. Обов'язковою складовою антицелюлітного масажного крему є мінеральні солі - вони сприяють виведенню з організму шкідливих речовин, тому побоюватися їх не варто. Часто у складі кремів і гелів для схуднення зустрічається кофеїн - він активно стимулює спалювання жирових клітин і виводить зайву воду, а також сприяє регенерації клітин шкіри.

Окрім компонентів, що входять до складу антицелюлітного крему, важливо ще і те, як Ви його застосовуєте. Наносити крем для схуднення варто тільки на чисту і розігріту шкіру, причому втирати його слід сильними масажними рухами не менше 10 хвилин. І, звичайно, видимого результату варто чекати не менше, чим через 1,5-2 місяці регулярного використання препарату.

Антицелюлітний скраб

Очищає шкіру від ороговілих клітинок, покращує мікроциркуляцію крові. Застосовувати можна 1-2 рази в тиждень під час уранішнього або вечірнього душу. Нанесіть невелику кількість скраба на долоню або масажну рукавицю і інтенсивно втирайте в проблемні зони круговими рухами.

Коли буде ефект?

Антицелюлітна косметика з натуральних компонентів має пролонговану дію. Вона не дає моментального ефекту, а поступово покращує стан шкіри на клітинному рівні, впливає як на глибокі, так і на верхні шари. Якщо прояви целюліту доки незначні, то ефект можна буде побачити через 1-2 місяці. Якщо ж целюліт на ваших стегнах і сідницях вже "розцвів" до стадії явних змін поверхні шкіри, то знадобиться 3-6 місяців.

Схожі матеріали:
👁 788
Категорія: Прес-реліз
Теги: Антицелюлітний скраб, Антицелюлітний крем




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ