Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.05.2016

Нарада з керівниками пришкільних оздоровчих таборів


Усього в таборах заплановано охопити відпочинком 664 дитини


Нарада з керівниками пришкільних оздоровчих таборів11 травня 2016 року в залі засідань відділу освіти, молоді та спорту відбулась нарада з керівниками пришкільних таборів відпочинку та оздоровлення.

На нараді виступив Зюзь Д.В. - головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, який зазначив, що  у червні 2016 року  заплановано функціонування 21 пришкільного табору відпочинку: 17 таборів з денним перебуванням та 1 табір праці і відпочинку при Кулажинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, 1 табір відпочинку при ДЮСШ та 1 табір відпочинку при БДЮТ.

Ознайомив із документами, які необхідні при відкритті закладів відпочинку та оздоровлення, графіком об’їзду перевірки пришкільних таборів  у літній період 2016 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська ЗОШ №4: Вічна слава героям! Ми низько вклоняємось їм!

Усього в таборах заплановано охопити відпочинком 664 дитини.

Хребет В.П. – інженер з технічного нагляду відділу освіти, молоді та спорту, ознайомила присутніх з безпекою життєдіяльності та охороною праці в пришкільних оздоровчих таборах.






Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1044
Категорія: Шкільний екран
Теги: Хребет, Відділ освіти, ДЮСШ, освіта, БДЮТ, Гребінка, табори




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ