Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.03.2022

Нове програмне забезпечення обробляє та аналізує зашифровані дані з кількох джерел


Система шукає інформацію у даних, але повідомлення та розрахунки залишаються зашифрованими


зашифровані дані з кількох джерел

Програмне забезпечення, яке організовує безпечну та відповідну вимогам спільну роботу з даними.

Обсяг даних, що збираються компаніями та організаціями, обмежений правилами та практичними обмеженнями.

Збір більшої кількості даних із більшої кількості джерел краще підходить для аналізу, моделювання та прогнозування. З цієї причини підприємства та організації все частіше укладають двосторонні угоди щодо обміну даними. Але існує також проблема крадіжки даних та конфіденційності.

Tune Insight, дочірня компанія EPFL Center for Digital Trust, розробила нову програму для підтримки ширшої співпраці в галузі даних. Програмне забезпечення повністю масштабоване, може бути розгорнуте віддалено, успішно протестоване на різних типах даних, у тому числі на медичних записах - мабуть, найбільш конфіденційному вигляді інформації.

Доктор Хуан Тронкосо-Пасторіза, генеральний директор Tune Insight, сказав: «Більш того, наша система дозволяє організаціям дотримуватися суворих законів та правил щодо захисту даних, таких як GDPR, який регулює обробку даних у Європейському Союзі та для громадян Європи».

«Ми вступаємо в нову еру захисту даних з можливістю шифрування даних, що використовуються на додаток до шифрування даних у стані спокою і при передачі. Tune Insight знаходиться в авангарді цього великого переходу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер Майк Веттер створив футуристичний транспортний засіб Vetter

Система шукає інформацію у даних, але повідомлення та розрахунки залишаються зашифрованими. Технологія заснована на принципі багатопартійного гомоморфного шифрування: алгоритм шифрування приховує даних певні числові значення, не ставлячи під загрозу можливість їх обробки в звичайному режимі.

Програмне забезпечення дозволяє користувачам проводити статистичний аналіз даних та спільно розробляти моделі штучного інтелекту без спільного використання базових наборів даних. Це також відкриває нові можливості для співпраці: надаючи підвищені гарантії безпеки, система значно спрощує узгодження багатосторонніх угод про передачу та обробку даних.

Схожі матеріали:
👁 494
Категорія: Технології
Теги: Lexus, електромобіль, Toyota, суперкар, спорткар




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ