Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.12.2021

Обладнання для спортивної зали


Кожен власник спортивного клубу розуміє: тренажер має працювати на нього та приносити прибуток


Людина 21 сторіччя обирає автомобіль для пересування, а офісний стілець — для виконання робочих справ. Від мінімальної рухливості з’являється потреба підтримувати гарну фізичну форму за допомогою спорту. Бажання стрункості спонукає українців купувати абонементи.

Показники ринку свідчать про те, що наразі в Україні діє близько 1500 спортклубів. У столиці зосереджено найбільшу кількість таких закладів, і вони множаться, наче зайві кіло під час вікендів та свят. Неабиякий попит став чинником великого вибору спортивного устаткування. Сьогодні можна знайти виробників та постачальників, котрі можуть запропонувати покупцеві якісні товари за демократичними цінами.


Обладнання для великих тренажерних залів

Вимоги до обладнання зали

Обладнання для тренажерних залівКачалки в підвалах із застарілими тренажерами виробництва Крюківського вагонобудівного заводу вже давно не є актуальними.

Сучасний фітнес-клуб повинен мати новітнє обладнання. Відкрити вам секрет, що змушує клієнта стати постійним?

Це 3 речі, які стосуються устаткування:

  • Стильний дизайн.
  • Довершені технічні можливості.
  • Великий вибір тренажерів.

Перші у світі тренажерні зали з’явилися в США ще у 70-х, тож не дивно, що й досі найпрестижнішим вважається американське обладнання. Підтримувати культ естетичного тіла дозволяють тренажери марок Precor та Star Trac, які вже здобули велику кількість поціновувачів по всій Україні.

Який він, ідеальний тренажер для спортивної зали?

Кожен власник спортивного клубу розуміє: тренажер має працювати на нього та приносити прибуток. Саме тому слід ретельно обирати обладнання.

Воно має відповідати таким критеріям:Кардіо Обладнання для тренажерних залів

  1. Надійність. Безперебійна робота тренажерів забезпечує рентабельність спортклубу. Навіть звичайна бігова доріжка — надскладний механізм, який має працювати як годинник.
  2. Інтуїтивно зрозумілий принцип використання. Людина вперше приходить до тренажерки без спеціальних знань про тонкощі будови та експлуатації пристроїв. В ідеалі на корпусі має бути проста зрозуміла інструкція та схематичне зображення застосування тренажера. Це вже давно зрозуміли бренди Life Fitness і Precor, тож випускають обладнання, з яким легко впорається навіть новачок.
  3. Адаптація під різних користувачів. Зріст, параметри, фізична підготовка — конструкція тренажерів має враховувати індивідуальні особливості відвідувачів зали.
  4. Безпечність. Вищезгадані компанії виробляють обладнання з противагою на важелях, що забезпечує нульове стартове навантаження механізму. Кожен станок доповнено обмежувачем руху — безпека понад усе. Продумані ексцентрики захищають суглоби від надмірного навантаження. Завдяки педалям швидкого старту спортсмен легко починає та завершує вправу.

Устаткування для спортивних клубів випускається, аби вдовольнити комерційний попит. Сьогодні він складає 95% від випуску таких товарів. Жоден власник фітнес-центру не бажає придбати виріб, що невдовзі вийде з ладу. Враховуючи це, виробники дбають не лише про коштовні матеріали та автоматизоване конструювання тренажерів, а й про їхнє випробовування. Створюються цілі лабораторії для тестування механізмів на зносостійкість.

Випробовування стосуються не лише якості, а й зручності моделей. Наприклад, компанія Technogym досліджує поведінку людей, котрі займаються в залі. Фахівці фіксують, на які труднощі натрапляють користувачі обладнання. Таким чином було з’ясовано, що людям з надмірною вагою не зручно високо задирати ногу, аби сісти на горизонтальний велотренажер та встати з нього. Завдяки цьому інженери розробили велотренажер, що має відкриту раму. Людина може пройти крізь нього, не переступаючи.

За ще одним спостереженням, 60% клієнтів надають перевагу читанню під час тренувань. Аби зробити заняття більш зручними, на основі цієї інформації корпорація Technogym додала до кардіотренажерів 12-дюймові планшети тач-скрін з опцією телебачення та можливістю підключення електронних книжок.


Обладнання для тренажерних залів
 

Яке обладнання можна придбати для тренажерної зали в Україні?

Більшає підприємців, котрі, відкриваючи спортивний клуб, прагнуть облаштувати його продукцією запитуваного бренду з США. Та річ у тім, що через вартість абонемента, яка не перевищує 500 грн, не вдасться окупити американські тренажери навіть за 5 років.

Проте новим виробам є чудова заміна — професійне використовуване обладнання виробництва США та Європи. Обираючи його, ви отримуєте високу якість та прекрасну механіку за ціною вітчизняних моделей. Тренажери, що вже були в ужитку, є цілими, справними та мають охайний вигляд. Це забезпечує лізинг: власники з Америки змінюють устаткування спортивних залів раз на 3 роки, а українським бізнесменам вигідно його купувати.

Наша компанія має величезний досвід технічного покращення та гарантійного обслуговування виробів, які надходять зі Сполучених Штатів. Ми ставимо понад 60% нових елементів та даємо покупцеві річну гарантію.

Моделі тренажерів Precor, Life Fitness та Technogym ви можете побачити на власні очі в Києві, в нашому виставковому центрі. Будемо раді надати вам досвідчених майстрів для встановлення тренажерів. Доставка та виїзд спеціалістів можливі не лише в межах столиці, а й у Харків, Одесу, Львів, Дніпро, Запоріжжя, Вінницю та інші міста країни.



Схожі матеріали:
👁 528
Категорія: Прес-реліз
Теги: обладнання для залу, тренажери, Фітнес клуб




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ