Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.03.2016

Олена Білоконь пробуджує у полтавців любов до українського фольклору


Українська фольклорна пісня стає популярною


 Олена Білоконь пробуджує у полтавців любов до українського фольклоруУкраїнська фольклорна пісня стає популярною. 4 березня в палаці дозвілля «Листопад» відбувся концерт заслуженої артистки України Олени Білоконь. Полтавська виконавиця вражала глядачів не тільки вокалом, але і феєричним шоу, яке створювали разом із ансамблем «Сувенір». Зала була переповнена. Цікаві моменти концерту та відверта сповідь співачки – далі у сюжеті.

Осяяна любов’ю. Під такою назвою відбувся концерт напередодні міжнародного жіночого дня. Полтавська співачка Олена Білоконь порадувала прихильників української пісні щирим виконанням близьких до серця пісень.

Білоконь: Я бажаю усім жінкам, щоб вони жили, як троянди, щоб квітли, щоб завжди чоловіки їм дарували квіти, щоб вони пишалися своїми дітьми. Щоб вони були як жінки – щасливими, як матері – щасливими, як дівчата – коханими.

У залі здебільшого зібралася жіноча аудиторія. Та були і чоловіки, що не скупилися на квіти та оплески. Важливим меседжем заслуженої артистки є бажання донести до слухачів багатогранність української культури. Саме тому, перед концертом глядачі мали змогу відвідати виставку виробів майстрів прикладного мистецтва Полтавщини. А яскравою прикрасою концерту став ансамбль «Сувенір», який 4 роки тому вразив країну на талант-шоу «Україна має талант».

Опошнян: То поколение старшее, которое привыкло слушать эту музыку в аутентичном исполнении, то, в принципе, мы это сейчас показываем в чуть более современном виде и это интересно для всех поколений.

Олена Білоконь – жінка, що сприймає всю біль українського народу, як особисту. Тому на концерті лунали патріотичні пісні про воїнів АТО і навіть волонтерів. Співачка також виконала проникливу пісню із репертуару Ані Лорак «Мальви».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Білоконь - золотий голос Полтавщини

Білоконь: Наша силу українського народу в єднанні. Чому сьогодні навіть іде війна, чому гинуть хлопці? Ми роз’єднані. Ми повинні з’єднатися, повинні перемагати. Ми духом впали. Мета моя: чим більше я посію цього насіння, ти більше ми усі зберемо зерна.

Переповнена зала і щирі очі глядачів – ознака того, що полтавська виконавиця обрала вірний шлях. Наразі вже вийшов третій альбом співачки, який можна придбати у музичних крамницях міста.
 

www.ltava.poltava.ua


Схожі матеріали:
👁 1144
Категорія: Прес-реліз
Теги: пісня, Листопад, Олена Білоконь, сувенір, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ