Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.01.2016

У Полтаві свій перший концерт дав “Театр народної пісні”


Діти виступали як сольно, так і гуртом


У Полтаві свій перший концерт дав “Театр народної пісні”До Дня св. Миколая полтавським дітлахам подарували концерт вихованці вокально-естрадної студії “Театр народної пісні”, які займаються під керівництвом відомої співачки, заслуженої артистки України Олени Білоконь. Діти виступали як сольно, так і гуртом.

Олена Білоконь в інтерв’ю Новинам Полтавщини підкреслила, що нині світом правлять кошти та матеріальні блага. Тому вона відчула потребу у дітей за допомогою української пісні надавати увагу перевагу духовним цінностям у житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ви досі вдома? Всі на КОВЗАНКУ!

Нагадаємо, Олена Білоконь вирішила відкрити у Полтаві вокальну студію з подальшим перетворенням її у школу мистецтв. На базі цього закладу Олена виховуватиме талановитих вокалістів, щоб зберегти українську культуру і цінностi, прагне навчати дітей гарним манерам у житті та демонструвати приклади мистецтва талановитих людей.

Артистка часто дає благодійні концерти, у тому числі в зоні АТО – їй хочеться щодня щось робити корисне.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Схожі матеріали:
👁 1032
Категорія: Актуально
Теги: театр, Олена Білоконь, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ