Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.05.2014

Оперативники Полтавського районного відділу міліції затримали озброєного правопорушника


За вчинення вказаних злочинів чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років


Оперативники Полтавського районного відділу міліції затримали озброєного правопорушника

Наприкінці квітня 2014 року до чергової частини Полтавського районного відділу міліції надійшло повідомлення від 30-річного жителя села Терешки, Полтавського району.

Він повідомив, що днем раніше в селі Розсошенці Полтавського району невідомий чоловік, погрожуючи зброєю, заволодів належними йому двома мобільними телефонами та грошима в сумі 560 гривень.

При нападі незнайомець застосував відносно чоловіка бейсбольну биту, якою наніс останньому тілесні ушкодження у вигляді забоїв та синців.

В ході проведення оперативно – розшукових заходів працівники карного розшуку Полтавського райвідділу міліції встановили, що дане правопорушення міг вчинити 34–річний житель міста Полтава, неодноразово судимий за крадіжки, шахрайства та грабежі. Перший злочин ним був вчинений ще на початку 90-х років у 15 років за статтею140 УК УССР (Крадіжка).

29-го квітня оперативникам стало відомо, що підозрюваний знаходиться в одному із гаражних кооперативів, який розташований в місті Полтава. Прибувши на вказане місце, правоохоронці виявили підозрюваного, підійшли до нього, представились, пред’явили службові посвідчення та попрохали проїхати з ними до Полтавського райвідділу міліції для надання пояснень.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: У Пирятинському районі рятувальники деблокували тіло водія, який загинув внаслідок ДТП

Підозрюваний не відреагував на прохання міліціонерів та проявив непокору, намагаючись дістати із – за поясу брюк пістолет, який за своїми зовнішніми ознаками схожий на бойовий пістолет Макарова, та погрожував застосувати його. На вимоги правоохоронців припинити ці незаконні дії чоловік не реагував, після чого оперуповноважений сектору карного розшуку, керуючись Законом України «Про міліцію», попередньо повідомивши про попереджувальний постріл в повітря вгору, застосував травматичну зброю марки «Вій». В результаті чого зловмисник отримав тілесні ушкодження у вигляді забою м’яких тканин на стопі.

Під час огляду місця пригоди в присутності понятих у затриманого вилучено травматичну зброю, якою він погрожував правоохоронцям, марки ПМР М калібру 9 мм з одним патроном в патроннику та сімома патронами в магазині. На даний час затриманий перебуває в слідчому ізоляторі міста Полтава. За вчинення вказаних злочинів чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років.

УМВС України в Полтавській області



Схожі матеріали:
👁 1010
Категорія: Актуально
Теги: Крадіжка, міліція, Терешки, злочин




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ