Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.01.2014

Оточення Януковича запевняє його, що все в країні добре - В.Кличко


Оточення Януковича запевняє главу держави, що все в країні добре


Оточення Януковича запевняє його, що все в країні добре - В.Кличко

Оточення Януковича запевняє главу держави, що все в країні добре і те, що відбувається на майданах міст всієї країни, - надумані речі з боку маленької групи "екстремістів".

Про це Віталій Кличко заявив в коментарях журналістам по завершенню переговорів між владою та опозицією, передає УНН з посиланням на прес-службу партії "УДАР".

За словами Кличка, президент нарешті повинен припинити жити в тому "теплому інформаційному кліматі", який для нього створює його оточення.

"... проблема з якою ми стикнулися - результат бездарної політики всього керівництва країни і не треба шукати причину в людях", - сказав Віталій Кличко.

Також він сподівається, що президент В.Янукович не запровадить надзвичайний стан

"Я сподіваюсь, що таке рішення не буде ухвалене. Оскільки запровадження надзвичайного стану спричинить новий етап ескалації кризи і ні до чого доброго це не призведе", - переконаний лідер "УДАРу".

Відповідаючи на запитання, чи обговорювалася можливість входження Кличка до нового складу уряду, лідер "УДАРу" наголосив, що не бачить себе в уряді Януковича.

"Немає сенсу зі мною обговорювати роботу в уряді. Навіть порушувати це питання немає сенсу", - додав політик.

Нагадаємо, за результатами зустрічі 29 січня опозиція і влада дійшли концептуальної згоди проголосувати Закон України "Про амністію”.

Також було прийнято політичне рішення про скасування прийнятих 16 січня цього року законів, які викликали багаточисельні дискусії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Губернатор Полтавщини не виключає загрози захоплень адмінбудівель у районах

Протистояння між мітингувальниками та правоохоронцями перейшли в нову активну фазу 19 січня, коли відбувся штурм на Грушевського як реакція на загострення протистояння Євромайдану з офіційною владою України після прийняття 16 січня скандальних законів.

Як відомо, в Києві та інших містах України тривають акції громадських активістів та опозиції під загальною назвою Євромайдан, котрі були спровоковані рішенням уряду про призупинення євроінтеграції від 21 листопада 2013 року.

Після того, як в ніч з 29 на 30 листопада 2013 року бійці спецзагону міліції "Беркут” жорстоко розігнали мирну акцію протесту на майдані Незалежності, громадянські акції Євромайдану переросли в політичний протест.

www.unn.com.ua


Схожі матеріали:
👁 1621
Категорія: Актуально
Теги: країна, політик, янукович, кличко, президент




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ