Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.11.2013

Тарас Кутовий: Якщо євроінтеграцію буде зірвано, наступним кроком має бути імпічмент Президента


За словами Кутового, Президент Янукович блефує у ключових питаннях, що стосуються вимог Європи


Тарас Кутовий: Якщо євроінтеграцію буде зірвано, наступним кроком має бути імпічмент Президента

Прикриваючись європейськими гаслами провладні сили в парламенті чинять перешкоди і штучно розхитують політичну ситуацію напередодні саміту у Вільнюсі. Про це в ефірі каналу ТВІ заявив народний депутат від "УДАРу" Тарас Кутовий.
 
За словами Кутового, Президент Янукович блефує у ключових питаннях, що стосуються вимог Європи, зокрема, щодо долі Юлії Тимошенко. "Для нас це має стати ознакою того, що Президент не є сильним лідером. Янукович сьогодні вагається, а заручником цього, на жаль, є український народ. Чи є у влади "план Б", якщо євроінтеграцію буде зірвано? Я вважаю, що головне питання не в цьому, а в тому, що для втілення будь-якого плану треба мати ресурс, і що дуже важливо — треба мати ще й резерв. Так от у цієї влади вже немає резерву — ні економічного, ні резерву довіри людей", - переконаний "ударівець".
 
Він наголосив, що про невизначеність у питанні євроасоціації свідчить і той факт, що "у довгий ящик" відкладені важливі законопроекти, ухвалення яких є важливою умовою для підписання Угоди.
 
Більше того, додав Тарас Кутовий, розуміючи, що майбутні президентські вибори швидше всього закінчаться поразкою, чинний керманич держави використовує усі можливі методи, аби наостанок сповна використати свою владу.
 
 "Цікава ситуація стосовно Державного земельного банку, а фактично останнього величезного активу України. Цей законопроект розглядали якраз в цей "європейський період”. І що ми бачимо - не проходить питання, так само як і скандальне питання Аграрного фонду. Влада бачить: європейська риторика не дає вкрасти останній український актив. І задумуються — то може вже і не треба в Європу? І тому влада намагається зробити все, щоб в кінцевому результаті відповідальний був хтось інший, а не Янукович", - сказав народний депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліціонери Полтавщини посилять боротьбу з гральним бізнесом та незаконним прийомом металобрухту

 
Водночас, зауважив Тарас Кутовий, народ України повинен чітко зрозуміти, що є особиста відповідальність Президента за зрив приєднання до європейської спільноти.
 
"Якщо це відбудеться, то напевне, перше, що після цього треба робити — розглядати питання імпічменту Президента Януковича і йти іншим шляхом, але швидкими темпами до нормального життя", - наголосив "ударівець".

Схожі матеріали:
👁 1101
Категорія: Актуально
Теги: янукович, Тарас Кутовий, президент




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ