Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.12.2013

Тарас Кутовий: «На вихідних усі свідомі українці мають бути в Києві»


Народний депутат від «УДАРу» Тарас Кутовий закликав усіх громадян України зустріти Президента Віктора Януковича велелюдним мітингом


Тарас Кутовий: «На вихідних усі свідомі українці мають бути в Києві»

Народний депутат від «УДАРу» Тарас Кутовий закликав усіх громадян України зустріти Президента Віктора Януковича велелюдним мітингом, коли той повернеться з закордонного відрядження у суботу, і продовжити тими самими силами масовий пікет у неділю. Про це він заявив в ефірі «5 каналу»

За словами Тараса Кутового, єдине, що народ може протиставити злочинній владі – це кількість, єдність і стійкість усіх громадян.

– Я думаю, від цієї влади можна чекати чого завгодно. Ми повинні бути тут і нас має бути якомога більше. Це і є наш імунітет – люди України, які знаходяться тут, на Майдані, можуть утримати його. Іншого імунітету від цієї влади немає, – наголосив «ударівець».

Тарас Кутовий повідомив, що народні депутати та юристи активно працюють над звільненням політичних в’язнів, яких незаконно кинули за ґрати після сутичок з «беркутівцями» 1 грудня, коли було затримано кількадесят демонстрантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По 5 грн з носа. Компанія МТС готує собі новорічний подарунок коштом абонентів

– На жаль, сьогодні ці питання знаходиться не в правовій площині. Усі ці протоколи, рішення суду штампуються як під копірку. Ми не бачимо в напрямку вирішення цього ніяких рухів, окрім якихось начебто службових розслідувань усередині Міністерства внутрішніх справ. Але в цій ситуації недостатньо внутрішнього розслідування. Мають бути кримінальні справи проти конкретних посадовців, які порушували закон, проти конкретних «беркутівців», які жорстоко били беззахисних людей, і безпосередньо проти міністра МВС, – сказав Тарас Кутовий.

Схожі матеріали:
👁 2115
Категорія: Актуально
Теги: Віктор Янукович, Київ, удар, Тарас Кутовий, президент




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ