Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.06.2014

Кутовий: Для вирішення ситуації на Сході парламент повинен забезпечити Президента необхідними законами


Обрання президента в першому турі зумовлено тим, що українці прагнуть бачити людину, здатну приймати рішення і брати на себе відповідальніст


Кутовий: Для вирішення ситуації на Сході парламент повинен забезпечити Президента необхідними законами

Обрання президента в першому турі зумовлено тим, що українці прагнуть бачити людину, здатну приймати рішення і брати на себе відповідальність. Таку думку в ефірі телеканалу ICTV висловив народний депутат від “УДАРу” Тарас Кутовий.

Він переконаний, що завдання, яке тепер стоїть перед парламентом, - забезпечити Верховного Головнокомандувача необхідним пакетом документів, які б допомогли керманичу держави вирішити ситуацію на Сході країни. Це стосується антитерористичних законів і тих, що пов'язані з воєнним станом.

Депутат наголосив на необхідності блокування кордонів з Росією. Це дало б змогу відділити бойовиків і не пустити їх на територію України, тобто упередити подальше наростання конфлікту.

 “Є державні кордони України, за цією межею - куля в лоб. Там поставити війська. Перейшов державний кордон - отримай військовий спротив на ураження. Дивує ситуація, коли читаєш в інтернеті: пішла колона через кордон. За десять хвилин оновлення: колона дійшла до такого-то місця. Та підніміть військових і протидійте цьому! Нема ж ні у кого сумнівів, що перетинають кордон бойовики. Точно ж там не протестуючі сидять в тих КАМАЗах з автоматами та ПЗРК, якими потім збивають наші військові літаки”, - зазначив Кутовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині визначили найспортивніше село 2014 року

На думку політика, в умовах фактичної окупації і протидії озброєним терористам, представники всіх політичних сил мають докласти максимум зусиль задля вирішення ситуації. “Державна безпека - не те питання, у якому може бути поділ на “нашу” чи “вашу” владу”, - наголосив Кутовий.



Схожі матеріали:
👁 960
Категорія: Актуально
Теги: закон, Тарас Кутовий, президент




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ