Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.11.2021

Портативні фабрики BioCyclr, з переробки пластику, вирішать проблему забруднення пластиковим сміттям


BioCyclr - мікрофабрика переробляє тільки пластикове сміття


Пластикове сміття, одна з найсерйозніших екологічних проблем, з якими стикається людство, проте пластик продовжує продаватися мільйонам споживачів. Він потрапляє на звалища, на пляжі та океани, створюючи величезну проблему забруднення. BioCyclr, портативна фабрика з переробки пластику, створена компанією Circular Economy Manufacturing, має змінити ситуацію.


Фабрика BioCyclr, з переробки пластику
 

Щоб боротися із забрудненням пластиком, необхідно його переробити до того як він потрапить на звалища і в океан, і перетворити його на щось корисне і довговічне. А переробляти його можна за допомогою автономних мікрофабрик, що працюють від сонячних батарей, усередині транспортних пересувних контейнерів. Ці мікрофабрики не виробляють відходів, забруднюючих речовин та токсинів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плавуча ферма Green Ocean перетворює солону морську воду на поживні речовини для вирощування овочів

BioCyclr - мікрофабрика переробляє тільки пластикове сміття. Вона не виробляє жодних відходів і викидів. Фабрика портативна і може бути розміщена будь-де. Мікрофабрика зроблена з прозорими стінками, тому будь-хто може бачити, що відбувається всередині.
 

Фабрика BioCyclr, з переробки пластику
 

Це досить простий процес. Сонячні панелі виробляють енергію, потім енергія накопичується і подається на установку, де подрібнювач перетворює використані пластмасові вироби на пластикові пластівці. Звідси вони потрапляють до мийної машини, яка промиває пластівців. Ротаційна формувальна машина формує чисті пластівці, пок риваючи форму продукту рідким пластиком.



Фабрика BioCyclr, з переробки пластику
 

Виробництво з циркулярною економікою також створює «зелені» робочі місця, розміщуючи мікрофабрики по всьому світу.

BioCyclr доводить, що ця концепція може працювати. Circular Encomny Manufacturing допомагає вирішити проблему пластику, не створюючи при цьому жодних нових екологічних проблем.

Схожі матеріали:
👁 562
Категорія: Технології
Теги: перероблений пластик, пластик, екологія, пластикові відходи




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ