Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.12.2021

Пробаційна програма - дієвий інструмент у роботі з клієнтами пробації


Реалізація пробаційних програм має на меті зниження рівня повторної злочинності у громадах та виправлення суб’єктів пробації


Одним із напрямків пробації є виконання заходів, передбачених пробаційною програмою.

Протягом 2021 року на виконання Лубенського районного сектору пробації №1 надійшли три судових рішення стосовно осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням, на яких судом покладено обов'язок виконувати заходи, передбачені пробаційною програмою.


Одним із напрямків пробації є виконання заходів
 

Вид пробаційних програм визначений працівниками сектору з урахуванням криміногенних потреб за результатами оцінки ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення, що обумовлює застосування відповідної програми.

На даний час районним сектором виконано два судових рішення, досягнено мети за пробаційними програмами «Зміна прокримінального мислення» та «Попередження вживання психоактивних речовин» з особами, що мають середній та високий рівень ризику. Також куратор з реалізації пробаційних програм спільно з волонтером сектору та підобліковим продовжують цикл занять за пробаційною програмою «Зміна прокримінального мислення».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співпраця органу пробації та територіального відділу Міністерства у справах ветеранів АТО України

Реалізація пробаційних програм має на меті зниження рівня повторної злочинності у громадах та виправлення суб’єктів пробації.

Лубенський РС №1філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 278
Категорія: Актуально
Теги: пробаційна програма, пробація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ