Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.12.2021

Співпраця органу пробації та територіального відділу Міністерства у справах ветеранів АТО України


Під час зустрічі з представником організації було обговорено ряд питань, які стосувалися отримання виплат учасникам бойових дій


Для отримання фахової консультації в рамках підписаного меморандуму про співробітництво головним спеціалістом відділу у Полтавській області Міністерства у справах ветеранів України Романом Сердюком проведено онлайн-зустріч із клієнтом пробації Лубенського районного сектору № 1, який являється учасником АТО/ООС.


Співпраця органу пробації та територіального відділу Міністерства
 

Під час зустрічі з представником організації було обговорено ряд питань, які стосувалися отримання виплат учасникам бойових дій, а також права учасників АТО/ООС на отримання земельних ділянок. На всі питання клієнт пробації отримав вичерпні відповіді.

Співпраця органу пробації та територіального відділу Міністерства

Наприкінці заходу також було досягнуто спільних домовленостей щодо організації та проведення заходів підтримки і надання допомоги учасникам АТО/ООС, засудженим до покарання без позбавлення волі, а також впровадження перспективних напрямків діяльності задля забезпечення безпеки суспільства.

Лубенський РС №1 філії ДУ "Центр пробації"в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 408
Категорія: Актуально
Теги: зустріч, ООС, учасники бойових дій, АТО




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ